Erdbewegung-Osteuropa

Nou country manager al Aktor pentru Romania

Petros Katsias, country manager în România, al companiei de construcții cu capital grec Aktor, a fost înlocuit din funcție.

Aktor, ramura în construcții a Ellaktor, este specializată în domeniul infrastructurii în domeniile construcții, energie solară, exploatare minieră, intreținere și reparații.

Cu scopul de a-și consolida structura corporatistă și îmbunătăți operațiunile în România, compania a anunțat numirea în functia de country manager în România a d-lui Carlo Germani care îl va înlocui pe dl. Petros Katsias.

Dl. Carlo Germani a deținut o perioadă îndelungată o funcție executivă în Aktor, iar în ultimii 4 ani i-a fost incredințat rolul de project manager în cadrul proiectului de construcție a Gold Line Metro, în Doha, Quatar, ce se află acum aproape de data inaugurării.

Doha Metro Gold Line, cunoscută și drept Linia Istorică, este concepută pentru a susține sistemul de transport subteran în Doha. Mai precis, linia de metrou începe în apropierea aeroportului internațional Hamad, în est, și ajunge până în Sport City, în vest.

Gold Line Metro are un buget total ce depășește 3 miliarde de euro și cuprinde 10 stații cu lungimea estimată a tunelurilor de aproximativ 30 de km.

Proiectul Gold Line Metro a fost acordat în 2014  companiei ALYSYJ, un joint venture format din 5 organizații de talie mondială: Aktor (drept lider), Larsen and Tourbo din India, Yapi Merkezi, STFA din Turcia și Al Jaber Engineering din Quatar, iar dl. Germani a ocupat până de curând poziția de președinte al comitetului executiv al acestui joint venture.

Înainte de a lucra pentru Aktor în Quatar, Carlo Germani a lucrat timp de 13 ani în grupul german de construcții  Hochtief, ca project manager în lucrări de anvergură, precum construcția și proiectarea noului pod hobanat de șosea peste Forth Riven în Marea Britanie, construcția autostrăzii Olympia Odos, în Grecia, în timp ce a ocupat și poziția de manager de unitate operațională al ”Hochtief Construction AG”în filiala grupului din Africa de Sud.

Făcând referire la numirea d-lui Carlo Germani pe poziția de country manager în România, dl. Alexandros Exarchou, CEO al AKTOR, a afirmat: ”Numirea d-lui Carlo Germani în funcția de country manager în România este cel mai recent exemplu în încercările noastre din ultimele 10 luni de a ne reorganiza și consolida prezența corporatistă în România.” 

 

 

 

Citiți și:

Ce apartamente sunt solicitate in cadrul unui proiect din nordul Capitalei

Peste o luna va demara construirea a trei hale de depozitare

Tarife pentru inchirierea utilajelor de constructii

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 3/ mai 2019

Sus
Translate »