Oferte locuri de munca top

Nou presedinte al Agentiei Nationale de Achizitii Publice

Liviu Bostan a fost numit în funcția de președinte, cu rang de secretar de stat, al Agenției Naționale pentru Achiziții Publice. Decizia a fost luată de prim-ministrul Florin Cîțu, fiind publicată în Monitorul Oficial, la finele săptămânii trecute.
Liviu Bostan îl înlocuieşte pe Eugen Ştefan-Dorel Cojoacă, eliberat din funcţia de preşedinte al ANAP printr-o altă decizie a premierului.
Anterior, Liviu Bostan a deţinut funcţia de preşedinte, cu rang de secretar de stat, al Institutului Naţional de Administraţie.

Acesta este absolvent al Facultății de Matematică din cadrul Universității București și are studii postuniversitare de specializare în cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative.

De-a lungul timpului, a ocupat funcții de profesor de matematică, inspector cu probleme de perfecționare a cadrelor didactice, viceprimar al municipiului Focșani, consultant regional, inspector de asigurări, președinte CA, manager relații clienți, consilier în Camera Deputaților, precum și de consilier al  ministrului Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației.

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 8/noiembrie-decembrie 2020

Sus
Translate »