Oferte locuri de munca top

Noul Regulament ANCPI pentru avizare, receptie si inscriere

Avizarea, recepția și înscrierea în evidențele de cadastru și carte funciară se fac după noi reguli, potrivit unui ordin al directorului general al Agenției Naționale de Cadastru și Publicitate Imobiliară (ANCPI) publicat în Monitorul Oficial.

Astfel, ANCPI stabilește care este cuprinsul Cărţii Funciare, care sunt tipurile de înscrieri în Cartea Funciară, tipurile de documentaţii cadastrale, precum şi modul de întocmire a acestora.

Sunt menționate totodată dispoziţii generale privind înscrierea în evidenţele de cadastru şi Carte Funciară.

Noul Regulament detaliază procedura de înscriere în evidenţele de cadastru şi Carte Funciară. De asemenea, include detalii privind avizul de începere a lucrărilor şi recepţia lucrărilor de specialitate

ANCPI dă, în noul regulament, dispoziţii privind realizarea lucrărilor sistematice de cadastru, precum și dispoziţii cu privire la realizarea şi verificarea măsurătorilor GNSS statice şi cinematice.

Regulamentul face precizări în ceea ce privește utilizarea sistemului integrat de cadastru şi publicitate imobiliară și care sunt rapoartele sistemului informatic. Sunt menționate și termenele de prestare a serviciilor furnizate de Agenţia Naţională De Cadastru Şi Publicitate Imobiliară şi unităţile sale subordonate.

Nu în ultimul rând noul regulament include un glosar de termeni tehnici.

Noul ordin cu numărul 1171/2017 modifică Ordinul anterior nr. 700/2014, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I nr. 571 și 571 bis din 31 iulie 2014, cu modificările și completările ulterioare

 

Descarcati aici Noul Regulament ANCPI si Anexale acestui regulament.

 

 

 

 

 

cop1

 

Revista – Rasfoieste revista ARENA Constructiilor , editia septembrie (click aici)

TopJobs  –  Oferte locuri de munca in constructii (click aici)

Newsletter – Primesti gratuit stirile ARENA Constructiilor ! click aici!

Un comentariu;

Sus
Translate »