Oferte locuri de munca top

O asociere de firme va face Drumul Apusenilor

A fost atribuit contractul privind proiectarea și execuția lucrărilor pentru Drumul Apusenilor. Vicepreședintele Consiliului Județean Bihor, Ioan Mang a anunțat, marți dimineața, în cadrul unei conferințe de presă că o asociere de firme condusă de S.C. Drumuri Orășenești S.A a câștigat acest contract.

Asocierea câștigătoare este formată din Drumuri Orășenești S.A., MBS GROUP S.R.L., Aquacons S.R.L. și D’agostino Angelo Antonio Construzioni Generali S.R.L. .

Durata contractului este de 36 de luni pentru lucrările ce vizează reabilitarea și modernizarea DJ 764 A Beiuș – Stâna de Vale și DJ 108 J – Stâna de Vale – Coada Lacului, cu o lungime totală de 43,375 km.

Pentru pentru execuția lucrărilor la DJ 108 K Remeți – Valea Drăganului, care măsoară 12,893 km, termenul este de 24 de luni.

Proiectarea este prevăzut să dureze câte șase luni.

În ambele cazuri, termenul estimat pentru semnarea contractului este 25 februarie, dacă nu vor exista contestații.

Primul sector de drum a fost adjudecat la 84 milioane lei, fără TVA, iar cel de-al doilea are o valoare adjudecată de 21,6 milioane lei, fără TVA.

Vicepreședintele Consiliului Județean a mai anunțat că în 1 martie se deschid ofertele pentru DJ care pornește din DN 76 comuna Sâmbăta și continuă pe ruta Dobrești – Luncasprie – Roșia, tronson de drum finanțat prin PNDL 2, dar și că începând de marți și până în 18 martie pot fi depuse oferte pentru drumul Aștileu – Damiș.

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr.8/ nov-dec 2018

 

Sus
Translate »