Oferte locuri de munca top

O nouă tehnologie elvețiană salvează clădirile vechi

Detașamente de zugrăveală și tencuială, mucegai și miros neplăcut – sunt caracteristicile tipice ale clădirilor vechi, fără hidroizolație, afectate de umiditatea capilară. Zidurile fără hidroizolație sub fundație absoarbă umiditatea din pământ dacă nu este tratată, poate să distrugă fundația și zidurile de la parter.

Însă, cu tehnologia elvețiană Biodry, toate tipurile de pereți pot fi uscate, inclusiv monumente istorice, biserici cu fresce, etc.

Biodry este un sistem revoluționar pentru uscarea naturală și definitivă a pereților afectați de umiditatea capilară, anulând cauza acestuia, după care zidurile se usucă.

Tehnologia Biodry a fost dezvoltată în Elveția, și a fost folosită cu succus la peste 4.000 de clădiri din întreaga lume.

Principiul dezumidificării constă în următoarele: cauza ascensiunii capilare este o interferență electrică naturală prezentă în sol, care mărește substanțial capacitataea capilară a pereților și favorizează urcarea apei în ziduri. Dispozitivul BioDry, odată instalat, captează semnalul electric natural și îl reflectă înapoi contrarul acestuia (fenomen fizic numit contra fază). Cele două unde, de intensitate egală dar contrapuse, se anulează. Interferența, care cauzează urcarea apei, dispare. Odată ce ascensiunea este oprită, apa care este încă prezentă în pereți, dispare din cauza gravitației și prin evaporare, iar peretele se usucă definitiv.

Sistemul are nenumărate puncte forte, astfel: dispozitivul BioDry utilizează câmpul magnetic natural al Pământului, ca sursă de energie, prin urmare, nu este necesar ca dispozitivul să fie conectat la o sursă de alimentare și nu necesită întreținere; este o tehnologie non-invazivă, total reversibilă și bio-compatibilă; nu se folosesc substanțe chimice, nu creează electrosmog sau câmpuri magnetice. Nu afectează sănătatea umană și a animalelor, nu creează interferențe cu alte dispozitive.

Între referințele din România putem enumera: Castelul de la Bonțida, Parohia Catolică din Târgu-Mureș, Casa Rhedey din Cluj-Napoca, Palatul Mikes din Cluj-Napoca, Biserica reformată din Ghiorac, Școala Generală din Ditrău, Cămin pentru persoane vârstince în Târgu-Mureș, Policlinica Marmed în Târgu-Mureș, Grădinița în Pănet, Biserica romano-catolică din Mădăraș, jud. Harghita și multe alte case particulare în Cluj-Napoca, Târgu-Mureș. Toate aceștia sunt clădiri în care sistemul Biodry își exercită efectul asupra pereților, astfel eliminând cauza umidității capilare.

Sediul firmei se află în Târgu-Mureș, cu reprezentanță în județul Cluj, Satu-Mare, Bihor și Harghita. Și sunt în căutarea reprezentanților sau colaboratorilor din alte județe.

Echipa Biodry este alcătuită din specialiștii umidității capilare care stau la dispoziția clienților pentru eliminarea umidității din pereți. Dacă vă confruntați cu probleme asemănătoare contactați-ne cu încredere pentru rezolvare, cu inspecție gratuită: 0770-765-537

 

Sus
Translate »