Oferte locuri de munca top

O primarie cauta teren pentru construirea unui cartier pentru 500 de familii

Primarul unui municipiu din nordul țării pregătește dezvoltarea unui cartier de locuințe sociale în care să fie relocate 500 de familii. Edilul a făcut un apel către posesorii de terenuri, cărora le transmite că pot depune oferte de vânzare către primărie.

Municipiul Baia Mare solicită oferte de vânzare teren sau teren cu construcții, pentru implementarea investiţiei, cartier de locuințe sociale pentru 500 de familii, pentru a crea o parcelă de aproximativ 5 ha în intravilanul Municipiului Baia Mare.

Terenurile oferite spre vânzare trebuie să fie amplasate pe teritoriul administrativ al Municipiului Baia Mare, în zone care să permită comasarea parcelelor pentru realizarea unei parcele unitare cu acces la drumuri/străzi din domeniului public.

Primarul Cătălin Cherecheș le transmite oamenilor că ofertele de vânzare trebuie însoţite de un extras de carte funciară pentru dovedirea dreptului de proprietate.

Ofertele însoțite de extrasele de carte funciară se depun la sediul Primăriei Municipiului Baia Mare, str. Gheorghe Șincai nr. 37, până pe 30 octombrie.

 

 

Citiți și:

Lucrarile la un mare ansamblu rezidential vor demara intr-o luna

Va incepe construirea unui ansamblu cu 12 blocuri

Nou mare proiect de constructii ingineresti

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr.7/oct 2018

01

Sus
Translate »