Oferte locuri de munca top

Obligatie pentru beneficiarii POIM

O obligație pentru beneficiarii Programului Operațional Infrastructură Mare a fost creată printr-o instrucțiune ce a intrat ieri în vigoare.

Astfel, începând de pe 31 ianuare și până pe 3 februarie 2020, beneficiarii proiectelor finanțate prin Axele Prioritare 1-8 care au încheiate contracte de finanțare în cadrul POIM și care au depus, până în prezent, la Direcțiile Regionale Infrastructură / Organismul Intermediar pentru Transport, cereri de prefinanțare / plată / rambursare, au obligația de a utiliza Modulul Implementare din aplicația informatică MySMIS2014.

Modalitatea de transmitere a documentelor prin funcționalitățile dezvoltate în noul modul ”Implementare” este descrisă în Manualul de utilizarea MySMIS 2014 – FrontOffice.

Beneficiarii proiectelor finanțate prin Axele Prioritare 1-8 vor atașa documente cu o dimensiune maximă de 50 MB, cu mențiunea că nu există limită pentru numărul de fișiere care pot fi atașate prin acest modul.

Autoritatea de Management POIM recomandă ca rezoluția documentelor atașate în modul să fie de 150-200 dpi.

Proiectele pentru care s-au depus, anterior prezentei instrucțiuni, cereri de prefinanțare / plată / rambursare precum și rapoarte de progres, vor fi implementate în continuare prin SMIS2014 Minimal.

Beneficiarii proiectelor finanțate prin Axele Prioritare 1-8 pot solicita clarificări sau pot transmite propuneri de îmbunătățire a funcționalităților dezvoltate în sistem prin utilizarea serviciului de suport HELPDESK.

Această Instrucțiune va fi pusă în aplicare de către beneficiarii proiectelor finanțate prin Axele Prioritare 1-8 și personalul din cadrul Direcțiilor Regionale Infrastructură, Direcției Monitorizare Proiecte, Direcției Autorizare Proiecte, Direcției Plăți și Contabilitate Proiecte precum și Organismului Intermediar pentru Transport.

 

Instrucțiunea nr. 26/29.01.2020 privind obligativitatea transmiterii de către beneficiarii Axelor Prioritare 1-8 POIM a cererilor de prefinanțare/plată/rambursare și a rapoartelor de progres prin aplicația informatică MySMIS2014 – modulul Implementare,

 

Link-uri utile:

Modulul Implementare din aplicația informatică MySMIS2014

Manualul de utilizarea MySMIS 2014 – FrontOffice

Serviciului de suport HELPDESK

 

 

 

Citiți și:

Constructor cu peste 400 de angajati a cerut insolventa

Cu cat s-ar mai putea scumpi anul acesta lucrarile de amenajari interioare

Negocieri pentru construirea unui mare parc logistic in apropierea Bucurestilui

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 8/nov – dec 2019

Sus
Translate »