Erdbewegung-Osteuropa

Optim PM a asistat IKEA in deschiderea celui mai mare magazin din sud-estul Europei

Optim Project Management a finalizat serviciile de Project Management pentru IKEA Pallady, cel de-al doilea magazin in Romania si cel mai mare din Europa de sud-est.

Noul magazin IKEA este situat pe bulevardul Theodor Pallady, pe un teren cu o suprafata de 13,7 ha si are o suprafata totala construita de aproape 66.000 mp. Pe langa zona de comercializare mobilier, IKEA Pallady ofera vizitatorilor un restaurant cu 569 locuri, bistro si magazin de delicatese, un loc de joaca pentru copii, o sera in Market Hall si o zona de cafenea, conceputa ca un loc de intalnire pentru vizitatori. Magazinul beneficiaza de 1.351 locuri de parcare si statii de incarcare pentru masini electrice.

Optim PM a fost implicata in proiect de la bun inceput, fiind desemnata de catre IKEA Romania sa realizeze un due diligence al terenului mentionat anterior pentru achizitia acestuia. Pe intreaga perioada a proiectului, Optim PM a furnizat servicii de Project Management, Cost si Design Management, Licitatie si Achizitii, Coordonare SSM si Dirigentie de Santier. In plus, Optim PM a asistat IKEA Romania pe intreaga perioada de constructie pentru ca noul magazin sa indeplineasca cerintele BREEAM, si gentioneaza in prezent procesul de certificare al acestuia, urmarind sa primeasca un rating „excelent”.

„Optim PM a fost managerul de proiect al IKEA Pallady si, in pofida provocarilor cu care ne-am confruntat, am colaborat indeaproape cu clientul nostru si cu celelalte echipe implicate pentru a asigura livrarea acestui proiect de anvergura  din Bucuresti. Profit de aceasta ocazie pentru a multumi intregii echipe Optim PM pentru efortul depus si livrarea acestui proiect.”, a declarat David Evans, director general al Optim PM.

 

 

Sus
Translate »