Oferte locuri de munca top

Optim PM gestioneaza constructia primului  Hotel Ibis din Timisoara

Optim Project Management isi asigura prezenta pe piata de consultanta in constructii din Timisoara, fiind desemnata de catre Bega Grup sa livreze primul Hotel Ibis din orasul situat pe malul raului Bega.

Proiectul hotelier va fi amplasat in apropierea centrului orasului, in cartierul Circumvalatiunii, pe un teren cu o suprafata de aprox. 5ha, cu un regim de inaltime de S + P + 5E si o suprafata construita totala de 6.715 mp. Hotelul va fi afiliat grupului AccorHotels si va beneficia de cerintele de ospitalitate specifice: 200 camere, un centru de afaceri / birou / sali de conferinte, restaurant, bar si lounge, precum si 82 de locuri de parcare la nivelul parterului.

Rolul companiei Optim PM consta in asigurarea de servicii complete de Construction Management, de la stadiul de proiectare pana la finalizarea si predarea constructiei, precum si Cost Management, Dirigentie de Santier si Coordonare SSM. De asemenea, compania este responsabila si  pentru achizitia si instalarea mobilierului, corpurilor de iluminat si echipamentelor hoteliere conform standardelor AccorHotels si cerintelor de proiectare, colaborand indeaproape cu Clientul si celelalte parti implicate in proiect in vederea atingerii unui rating de 3 stele.

Data de deschidere a hotelului este estimata pentru trimestrul III 2020.

 

Sus
Translate »