Oferte locuri de munca top

Optim PM livreaza Oregon Park – Cladirea C pentru Portland Trust

Optim Project Management a adaugat o alta cladire de birouri in portofoliul sau de servicii de Project Management, prin livrarea fazei a doua a proiectului Oregon Park din zona Pipera, Bucuresti.

Dupa finalizarea cu succes a primei faze a proiectului in 2016, Portland Trust a desemnat Optim PM sa furnizeze servicii de Project Management, Cost Management si Coordonare SSM pentru faza a doua – Cladirea C – fiind ultima cladire construita ce completeaza complexul de birouri.

Proiectul, certificat BREEAM Excellent, are o suprafata construita de 44.683 mp si un regim de inaltime de 2S+P+6E+Etaj tehnic. Cele doua niveluri ale subsolului ofera 361 locuri de parcare, completate de 32 locuri de parcare supraterane. In partea din fata a cladirii se gaseste o zona de amenajare peisagistica mixta, cu bancute, acoperita, pentru a fi folosita si pe timp de vreme rea.

„Optim PM a supravegheat constructia unei investitii de aproximativ 30 milioane de euro. Cladirea C este al treilea proiect de birouri pe care l-am intreprins pentru Portland Trust si este o poveste minunata de colaborare si succes. As dori sa ii multumesc Clientului nostru pentru increderea acordata si pentru ca ne-a oferit oportunitatea de a face parte din acest proiect de investitii, cat si echipei Optim PM, care si-a oferit cunostintele si expertiza pentru a asigura livrarea cu succes a acestui complex de birouri”, a declarant David Evans, director general al Optim PM.

Sus
Translate »