Erdbewegung-Osteuropa

Optim Project Management, castigatoare la Europa Property SEE Real Estate Awards 2020

Pe 21 mai 2020, Optim Project Management a castigat pentru al doilea an consecutiv premiul “Cea mai buna Firma de Arhitectura” in cadrul ceremoniei online a celei de-a 15-a editii anuale Europa Property SEE Real Estate Awards.

David Evans, Fondator si Director General al Optim Project Management, a declarat: “Multumesc foarte mult pentru votul de incredere. Desi activitatea noastra in domeniul arhitecturii si proiectarii generale este mai putin cunoscuta comparativ cu serviciile de Management de Proiect pe care le oferim, Optim PM are un bogat portofoliu de proiectare in sectorul industrial, printre care fabrica Arctic din Targoviste, unde am obtinut si certificarea LEED Platinum (impreuna cu Razvan Nica – BuildGreen) o premiera pentru o fabrica de productie din Romania. In portofoliul nostru de proiectare avem, de asemenea, cladiri de birouri, centre de conferinte, proiecte rezidentiale, cinematografe, un spital in Bucuresti si cateva hoteluri. Multumiri si aprecieri tuturor colegilor mei si sper ca si anul acesta sa fie la fel de reusit ca cel precedent.”

Anul trecut Optim Project Management a sarbatorit a zecea aniversare si, de la infiintarea sa, s-a dezvoltat intr-o companie multidisciplinara, iar acum opereaza nu numai in Romania si Bulgaria, ci si in Europa Centrala, de Sud si Est.

Optim Project Management a devenit, de-a lugul celor 10 ani de activitate, lider in sectorul de investitii private din Romania in materie de servicii de Project si Construction Management, reinventandu-se conform cerintelor pietei. Compania noastra a inceput prin a oferi servicii de Project Management si s-a dezvoltat in timp intr-un partener de incredere, cu capabilitati de a manageria proiectele in interesul clientilor inca din faza de concept, in sectoare diverse precum cel al ospitalitatii, retail, birouri, rezidential, industrial, logistic, spitale si clinici sau cel de entertainment. Datorita cerintelor pietei, o arie specifica de interes pentru noi a fost crearea propriului nostru department de proiectare arhitectura si instalatii. Aceasta dezvoltare ne-a permis sa raspundem nevoilor clientilor nostri prin servicii de proiectare inca din etapa de concept, proiectare tehnica pentru Autorizatia de Construire (DTAC), inclusiv obtinerea Certificatului de Urbanism si a avizelor individuale ce stau la baza DTAC-ului, realizare proiect tehnic (PT) si realizare proiect detalii de executie (DDE).

 

Sus
Translate »