Oferte locuri de munca top

Oradea are un nou arhitect sef

 În urma câștigării concursului desfășurat la București în perioada 20 – 24 august de către Agenția Națională a Funcționarilor Public, începând de săptămâna trecută, noul Arhitect Șef al Primăriei Oradea este arhitectul Radu Fortiș.

Radu Fortiș a absolvit Institutul de Arhitectură Ion Mincu din București în anul 1985, a lucrat în domeniul privat, dar și în domeniul universitar, la Facultatea de Arhitectură din cadrul Universității Oradea. A fost pentru o perioadă și președintele Filialei Bihor a Ordinului Arhitecților din România (OAR).

În prezent, Radu Fortiș este doctorand la Universitatea Tehnică Cluj.

În ceea ce privește planul de lucru avut în vedere, arhitectul șef al Primăriei Oradea, Radu Fortiș, a declarat: ”Îmi doresc în primul rând o simplificare a părții birocratice a muncii. Astfel, voi urmări implementarea unor mijloace moderne de acces la actele pe care le eliberăm, respectiv certificate de urbanism online, eventual și răspunsuri online la solicitările din Comisia Municipală de Urbanism. E evident că în acest moment există o sprasolicitare a structurilor din compartimentul de urbanism, prin urmare îmi doresc o restructurare a modului de desfășurare a ședințelor CMUAT. Avem în schimb o platformă GIS foarte bine pusă la punct, care ar putea fi mai ușor folosită de specialiști. Astfel, va fi foarte utilă crearea unei platforme online cu acces pentru specialiști, care vor putea astfel să-și descarce informațiile digitale, după modelul obținerii online a unui certificat de carte funciară”.

 

 

Citiți și:

Un mare ansamblu imobiliar din Bucuresti va obtine autorizatia de construire

Cine lupta pentru proiectarea unui drum de peste 22 km

Peste 21 mil de euro, investitii pentru unitati de invatamant

In ce stadiu este proiectul conductei de transport gaze din Marea Neagra

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr.7/oct 2018

01

Sus
Translate »