Oferte locuri de munca top

Orban: ”Nu ne atingem de facilitatile pentru constructii”

Premierul Ludovic Orban a declarat ieri că, în ceea ce privește politica fiscală, guvernul său s-a angajat să repare actele normative care au provocat consecințe foarte grave pentru economie. ”În primul rând, Ordonanța 114, în special prevederile legate de energie, prevederile legate de Pilonul 2 de pensii, de sistemul de comunicații, de sistemul financiar bancar, prevederile legate de fantomaticul Fond de Dezvoltare de Investiții. Evident, vom încerca modificare, abrogarea celor mai multe dintre aceste prevederi nocive și, în mod evident, vom păstra acele prevederi pentru sectorul de construcții. Ca lucrurile să fie foarte limpezi, pentru că în perioada asta PSD lansează numai minciuni gogonate și încearcă să sperie oamenii: nu ne atingem de facilitățile fiscale care au fost acordate domeniului de construcții.”

De asemenea, Ludovic Orban a afirmat că va lua măsuri pentru anularea supraimpozitării contractelor part-time.

Alte măsuri anunțate vizează refacerea învăţământului profesional, care a fost distrus în urmă cu 15 ani. ”Din păcate, în urmă cu 15 ani de zile, numai din goana de a da carne de tun pentru facultățile înființate pe bandă rulantă prin decizie politică, au fost puse pe butuci toate școlile profesionale și aproape toate liceele tehnologice”, a spus Ludovic Orban.

Relansarea învățământului profesional este fundamentală pentru a asigura forța de muncă, calificările necesare, pentru a asigura procesul de reindustrializare a României, procesul de dezvoltare economică și pentru a da o șansă în viață foarte multor copii care astăzi nu își găsesc locul.

 

 

 

Citiți și:

Unitate de productie de aproape 17 mii mp suprafata construita

Ansamblu rezidential de lux, in autorizare, in Capitala

In primavara va demara un proiect ce va cuprinde sute de case si apartamente

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 8/nov – dec 2019

 

 

Sus
Translate »