Oferte locuri de munca top

Panouri radiante cu infrarosu – solutia viitorului pentru incalzirea locuintei si a spatiilor de lucru (P)

dscn9770Panourile radiante cu infrarosu au fost indelung testate pe piata vest-europeana, fiind apoi unanim acceptate ca cele mai rentabile si sigure solutii pentru a asigura incalzirea locuintelor, dar si a spatiilor industriale.

Principiul lor de functionare este cat se poate de simplu, bazandu-se pe radiatiile infrarosii, radiatii prezente si in natura, benefice pentru functionalitatea celulelor si a organismelor vii!

In prezent, nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca, tocmai datorita acestor radiatii, care chiar sunt recomandate de medici pentru a ameliora si a vindeca anumite afectiuni, oamenii se vor simti mai bine! Exista o lista lunga cu efectele benefice asupra sanatatii, de la bolile cele mai grave, pana la afectiunile cele mai usoare. Astfel, panourile radiante cu infrarosii  devin prietenii din casele noastre, asigurandu-ne nu numai caldura, dar si conditii sanatoase de viata.

Panourile radiante – avantaje

Avantajele oferite de utilizarea panourilor radiante se pot imparti in treicategorii: avantaje pentru sanatate, avantaje pentru locuinta si avantaje economice.

Panouri radiante – avantaje pentru sanatate

Dupa mai bine de 10 ani de utilizare, monitorizate fiind cu atentie, medicii si specialistii in domeniu au concluzionat unanim faptul ca radiatiile infrarosii pe care se bazeaza functionarea panourilor radiante aduc numai beneficii organismului uman: amelioreaza probleme cu ochii, reduc alergiile, amelioreaza simptomele reumatismului, imbunatatesc somnul, elimina depresiile, ajuta la ameliorarea efectelor si simptomelo rmenopauzei, ajuta la prevenirea bolilor foarte grave cum ar fi cancerul sau infarctul.

Panourile radiante – avantaje pentru locuinta noastra

Tehnologia utilizata de panourile radiante efectiv transforma orice corp din incapere intr-un calorifer, crescand gradul de confort si eliminand complet riscul de a ridica in aer particule de praf. In timp, panourile radiante au ca efect reducerea si chiar disparitia igrasiei si sunt ideale pentru camerele copiilor sau a persoanelor alergice la diversi factori patogeni. Silentioase si in toate gamele de culori dorite ele pot deveni aproape invizibile in locuintele noastre.

Usor de instalat – pe tavan sau pe pereti – panourile radiante nu ocupa din spatiul de locuit. Mai mult, suprafat alor, neteda sau granulata, poate fi un suport minunat pentru picturi, desene sau fotografii, ele devenind adevarate tablouri radiante decorative si elegante!

Panourile radiante – avantaje economice

Daca vom sti sa corelam corect dimensiunile camerei cu dimensiunile panoului radiant si vom alege bine locul instalariilor, cu siguranta, curand vom constata reduceri considerabile la cheltuielile pe care le aveam inainte cu caldura. Dar, mai sigur este sa apelam la profesionisti, astfel care comandam http://www.panouri-radiante-infrarosii.ro/

Termostatul panourilor radiante reduce cat se poate de mult timpul de functionare. Odata ce am setat temperatura pe care dorim sa o pastram in incapere si am izolat corect camera respectiva, caldura se va pastra cu un consum minim!

Usor de instalat si fara costuri prea mari, panourile radiante nu necesita operatii de curatire sau de intretinere!

Mai mult, daca sunt instalate corespunzator si sunt folosite corect si in limitele tehnice specificate, panourile radiante pot avea o durata de functionare de pana la 30 de ani!

Panourile radiante industriale sunt special concepute pentru a asigura incalzirea camerelor inalte, sau a zonelor de lucru din hale. Si ele pot reduce costurile cu incalzirea pana la 40%! Mai mult, fiind sigure, fara riscuri de emanatii de noxe ori producere de incendii, putand fi montate fara aprobari si autorizatii speciale, panourile radiante industriale, devin cea mai buna alegere pentru economie.

Dincolo de toate aceste avantaje benefice, in cazul panourilor radiante cu infrarosu raportul calitate – preteste unul foarte bun pe piata solutiilor pentru incalzirea locuintei sau a spatiilor de lucru. Ba chiar putem spune ca, datorita scaderii costurilor inregistrate cu incalzirea, in scurt timp panourile radiante cu infrarosu se vor amortiza, fiind cea mai buna investitie si solutie pentru a incalzi total sau partial, locuinta sau spatiile de lucru.

Pentru informatii suplimentare despre incalzirea cu panouri radiante cu infrarosu click aici.

 

Sus
Translate »