Oferte locuri de munca top

Pasajul Mogosoaia a primit autorizatia de construire

A fost emisă autorizația de construire pentru Pasajul Mogoșoaia. CNAIR a înaintat săptămâna trecută Ministerului Transporturilor documentația și cererea pentru emiterea autorizației de construire pentru pasajul Mogoșoaia pe Centura București, peste DN1 A, inclusiv rețele de utilități din culoarul drumului.

Irinel Scrioșteanu, secretarul de stat al Ministerului Transporturilor, spune: ”Chiar dacă ne aflăm într-o situație dificilă legată de măsurile de prevenție pentru stoparea răspândirii COVID-19, proiectele continuă! Facem tot ce depinde de noi pentru ca lucrările să înceapă în prima parte a lunii aprilie, în acest termen fiind inclusă și obținerea autorizației de organizare de șantier de la Primăria Sectorului 1, Municipiul București.”

Pasajul Mogoșoaia pe Centura București este situat pe Centura București, între km 66+540 și km 67+340 și cuprinde rampe de urcare și coborâre și pasajul superior peste DN 1A, precum și bretelele de acces.

Autorizația de construire este valabilă pe toată perioada implementării proiectului, până la finalizarea executării lucrărilor pentru care a fost eliberată, respectiv până la data semnării procesului-verbal de recepție finală a lucrărilor, cu condiția începerii execuției lucrărilor în termne de 12 luni de la data emiterii autorizației.

CNAIR SA a semnat în 23 octombrie 2018, contractul de proiectare și execuție a pasajului Mogoșoaia pe centura București peste DN 1A cu ofertantul declarat câștigător, Strabag SRL.

 

 

Citiți și:

Proiectul de construire a unui mare ansamblu comercial continua conform planificarii

Amplu proiect imobiliar, amanat din cauza pandemiei de coronavirus

Noi spatii comerciale vor fi la dispozitia consumatorilor romani

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 1/martie 2020

Sus
Translate »