Oferte locuri de munca top

Pentru autostrada Predeal – Cristian vor fi expropriate inca 642 de imobile

Continuarea realizării lucrărilor de construcție a autostrăzii București – Brașov, tronson Predeal – Cristian + Racord necesită exproprieri suplimentare. Sunt vizate încă 642 de imobile, pe lângă cele 152 de imobile expropriate inițial. Aceasta confom unui proiect de Hotărâre a Guvernului.

Astfel, după ce a fost modificat proiectului tehnic, s-a constatat necesitatea exproprierii acestor imobile, situate pe teritoriul localităţilor Râşnov și Cristian din județul Braşov. Suprafața lor totală este de 310.190 mp

Proiectul de act normativ propune aprobarea amplasamentului suplimentar al lucrării de utilitate publică de interes național “Construcţia autostrăzii Bucureşti – Brașov, tronson Predeal – Cristian + Racord”, precum și aprobarea declanşării procedurilor de expropriere a imobilelor proprietate privată, situate pe amplasamentul suplimentar. Acestea au un cuantum total de 5.654.613 lei.

Procedurile de expropriere vor fi efectuate de către Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere – S.A.

Sumele individuale aferente despăgubirilor pentru imobilele proprietate privată situate pe amplasamentul suplimentar au fost estimate de expropriator și vor fi alocate de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Transporturilor.

 

Descărcați aici Lista exproprieri suplimentare pentru tronsonul Predeal – Cristian

 

 

 

 

Citiți și:

Mare ansamblu mixt, in pregatire in provincie

O mare hala de productie, in curs de autorizare

Un aparthotel cu 8 niveluri va fi construit in centrul unui oras

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 5/ iul-aug 2019

Sus
Translate »