Oferte locuri de munca top

Peste 60 de obiective de investitii noi, pe lista CNI

Peste 60 de noi obiective de investiții au fost aprobate pe lista-sinteză a Companiei Naționale de Investiții. Această ”listă-sinteză” reprezintă prima etapă din procesul de promovare a unei investiții în cadrul Programului Național de Construcții de Interes Public sau Social (PNCIPS).

Anexa privind lista – sinteză a subprogramului ”Așezăminte culturale” a fost modificată, ieri, printr-un ordin al ministrului Lucrărilor Publice..

Prin noul ordin, au fost introduse pe lista-sinteză un total de 63 de noi amplasamente, astfel că actuala listă-sinteza cuprinde acum un total de 2.157 de obiective de investiții.

Ulterior introducerii pe listă, în corelare cu alocațiile bugetare disponibile pentru PNCIPS, reprezentanții CNI solicită beneficiarilor documentele necesare promovării indicatorilor tehnico-economici, în conformitate cu prevederile legale.

Documentatia completă pusă la dispoziție de beneficiari este supusă analizei și ulterior este asigurată finanțarea, dar numai după parcurgerea următoarelor etape:

* Prezentarea și avizarea obiectivului de investiții în cadrul Consiliului Tehnico-Economic al CNI;

* Prezentarea și avizarea obiectivului de investiții în cadrul Consiliului Tehnico-Economic al MLPDA;

* Aprobarea indicatorilor tehnico-economici ai obiectivului de investiții prin emiterea ordinului MLPDA, în conformitate cu prevederile legale.

 

Descarcati aici Lista sinteza a CNI (obiectivele nou introduse sunt cele marcate cu rosu)

 

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 5/iulie-august 2020

Sus
Translate »