ARENA Constructiilor
Oferte locuri de munca top

Planurile investitorilor de la Hili Properties pentru Romania

Hili Properties – cladirea ART Business Center

După ce a achiziționat anul trecut clădirea de birouri ART Business Center din București, compania malteză Hili Properties își propune să își extindă portofoliul imobiliar din România.

Sandra Murniece, Managing Director al Hili Properties, ne-a declarat: „Hili Properties vede o evoluție pozitivă pentru România și consideră că piața oferă perspective atractive pentru creștere și investiții. Fondul își va extinde portofoliul din România prin achiziții și dezvoltare, în funcție de oportunități și de condițiile pieței”.

În luna mai a anului trecut, Hili Properties, companie a grupului Hili Ventures, a achiziționat clădirea de birouri ART Business Center din Str. Nicolae Caramfil. Pentru imobilul cu suprafața închiriabilă de 18.600 de metri pătrați, maltezii au plătit peste 30 de milioane de euro.

Pe lângă imobiliare, Hili Ventures se axează pe mai multe direcții de investiții în România. Grupul mai este cunoscut și pentru preluarea rețelei locale de restaurante McDonald’s (prin firma Premier Capital), ajungând în prezent să opereze peste 70 de astfel de unități. Totodată, activează și pe segmentului comerțului cu produse electronice.

„Hili Properties va sprijini planurile de extindere a acestor afaceri, pe lângă propriile investiții, pentru a atinge obiectivele grupului. Pe termen scurt, Hili Properties intenționează să-și aplice experiența internațională în dezvoltarea restaurantelor McDonald’s pentru a sprijini compania sora, Premier Capital, să își extindă poziția în România. Imobilele care vor găzdui noi restaurante McDonald’s trebuie să îndeplinească criterii stricte, cum ar fi localizarea, accesibilitatea și prezența vadului comercial pentru a fi considerate potrivite pentru această afacere „, explică doamna Murniece.

Hili Properties, divizia imobiliară a companiei Hili Ventures, deține și administrează un portofoliu strategic de proprietăți comerciale pentru închiriere în Letonia, Lituania, Estonia, Malta și România. Portofoliul companiei cuprinde clădiri de afaceri, spații de birouri în cartierele comerciale principale și spații în care funcționează restaurante McDonald’s.

 

Citiți și:

Viitor depozit logistic pentru un mare grup farmaceutic

Proiectul de construire a sase blocuri va demara curand

O mare retea de supermarketuri se va mari cu inca o unitate

Un spital municipal va fi reabilitat cu peste 23 mil lei

 

 

Cititi revista ARENA Constructiilor

 ARENA Constructiilor nov – dec 2017 (click aici)coperta-ac8-mare  ARENA Constructiilor , oct 2017  (click aici) coperta-ac7

 

Sus
Translate »