Oferte locuri de munca top
ARENA Constructiilor

PMB are proiecte eligibile de 200 mil euro

Bucureștiul are proiecte în valoare de 200 milioane de euro eligibile pentru finanțare europeană.

Avem în pregatire proiecte importante de fluidizare a traficului și imbunatatirea transportului în comun în Capitala, cu aplicatii de peste 200 de milioane de euro. Pe langa achizitionarea a 100 de tramvaie si modernizarea a altor 50, pentru care vom lansa licitatia în luna februarie, avem in lucru proiecte de  modernizare a sapte linii de tramvai (1, 10, 21, 25, 32, 41 si 55), reabilitarea depoului de tramvaie Titan si upgradarea sistemului de semaforizare”, a declarat Gabriela Firea, primarul general al Capitalei.

Modernizarea bulevardelor Iancului – Pantelimon și Liviu Rebreanu

Primaria Capitalei urmează să facă toate demersurile necesare pentru ca fondurile care au fost alocate pentru modernizarea și reabilitarea bulevardelor Iancului-Pantelimon si Liviu Rebreanu, inclusiv park&ride-ul de la Cora Pantelimon, sa fie decontate din fonduri europene, intrucat aceste cheltuieli sunt eligibile. Este vorba despre aproximativ 82 de milioane de euro.

Municipalitatea va demara și reabilitarea retelelor de termoficare din Municipiul Bucuresti, 200 de km de retele urmand a fi realizate prin fonduri europene (POIM), iar alti 300 de km din bugetul local.

Lucrările din zonele Ghidigeni, Olteniței, Cheile Turzii și cartierul Henri Coanda – proiecte eligibile

Pentru proiectul de extindere si reabilitare a infrastructurii de apa si apa uzata in zonele Ghidigeni, Oltenitei, Cheile Turzii si cartierul Henri Coanda din municipiul Bucuresti vor fi depuse aplicatii în vederea finantării din fonduri europene.

Un alt proiect care va fi depus în primul trimestru al acestui an si care poate fi finanțat prin Programul Operațional Regional (POR) 2014-2020, Axa Prioritara 5, Conservarea, protejarea, promovarea și dezvoltarea patrimoniului natural și cultural, este cel de „Consolidare, reabilitare și conservare a Muzeului Gh. Tatarescu”.  Pentru acest proiect au fost obtinute aproape toate documentele obligatorii pentru depunerea cererii de finantare.

 

Citiți și:

Un mare depozit logistic isi va dubla suprafata construita

Viitor ansamblu de lux in Sectorul 1 al Bucurestiului

Realizarea unui sistem de canalizare pluviala va costa peste 8 mil lei

Ce pret are terenul pe care va fi ridicat un nou supermarket in Bucuresti

Investitorii italieni isi extind spatiile de productie

 

 

 

Cititi revista ARENA Constructiilor

 ARENA Constructiilor nov – dec 2017 (click aici)coperta-ac8-mare  ARENA Constructiilor , oct 2017  (click aici) coperta-ac7

 

Sus
Translate »