Oferte locuri de munca top

Podul de la Braila a primit autorizatia de construire

Autorizația de construire pentru podul suspendat peste Dunăre în zona Brăila și viaductele de acces a fost semnată de Ministrul Transporturilor săptămâna trecută.

În plus au fost lansate și conexiunile regionale cu podul. Astfel sunt lansate procedurile de licitație pentru studiile de fezabilitate și proiectele tehnice pentru drumurile expres Brăila- Tulcea, Buzău – Brăila și Focșani – Brăila. Pentru drumul expres Brăila – Galați licitația pentru proiectare și execuție va fi lansată în luna octombrie 2019.

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc și directorul general CNAIR, Narcis Neaga  au verificat vineri stadiul lucrărilor la obiectivul de investiții Podul suspendat Podul suspendat peste Dunăre în zona Brăila.

Contractul pentru proiectarea şi execuţia podului suspendat peste Dunăre în zona Brăila, cu o valoare de circa 1.9 miliarde lei fără TVA , a fost semnat în luna ianuarie 2018 între CNAIR S.A. şi Asocierea Astaldi S.p.A. – IHI Infrastructure Systems Co. Ltd

Durata contractului este de 48 de luni, din care 12 luni proiectare și 36 luni execuție (de la data emiterii Ordinului de Începere pentru Lucrări), iar perioada de garanție a  lucrărilor va fi de 120 luni. Autorizația de construire pentru fundațiile și elevațiile de la turnurile podului suspendat a fost emisă în 19 decembrie 2018.

 

 

 

Citiți și:

O multinationala investeste intr-o noua unitate de productie in Romania

360 noi apartamente, in curs de autorizare   

In luna mai va demara un proiect ce va  cuprinde 5 blocuri cu cate 7 niveluri

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr.2/ aprilie 2019

Sus
Translate »