Oferte locuri de munca top

POIM: au fost prelungite termenele de depunere pentru anumite proiecte

Anumiți beneficiari din cadrul Programului Operațional Infrastructură Mare – POIM vor avea mai mult timp la dispoziție pentru a depune proiectele spre finanțare nerambursabilă.

Termenele au fost modificate pentru mai multe măsuri din axele prioritare 6 și 7.

Astfel, beneficiarii vor putea accesa până la 31 decembrie 2020 finanțările acordate în cadrul următoarelor obiective specifice:

Axa prioritară 6:
* Obiectivul specific 6.1. – Creşterea producţiei de energie din resurse regenerabile mai puţin exploatate (biomasă, biogaz, geotermal), sectorul distribuție;
* Obiectivul specific 6.2. – Reducerea consumului de energie la consumatorii industriali;
* Obiectivul specific 6.3. – Reducerea consumului mediu de energie electrică la nivelul locuințelor;
* Obiectivul specific 6.4. – Creşterea economiilor în consumul de energie primară produsă în sisteme de cogenerare de înaltă eficienţă.

Axa prioritară 7:
* Obiectivul specific 7.1. – Creşterea eficienţei energetice în sistemele centralizate de transport şi distribuţie a energiei termice în oraşele selectate.

Pentru obiectivul 7.1 sunt reanalizate regulile de ajutor de stat prevăzute de ghidul solicitantului. În acest context, Autoritatea de Management POIM atrage atenția solicitanților de finanțare cu privire la faptul că cerințele/ condițiile de finanțare din ghidul menționat pot suferi modificări de natură să conducă la revizuirea cererilor de finanțare și redepunerea acestora.

După caz, AM POIM poate decide închiderea și redeschiderea unor apeluri de proiecte cu revizuirea condițiilor de finanțare.

 

 

Citiți și:

Un centru de evenimente, pentru 1.200 de persoane, va fi construit anul viitor

Un antrenor de fotbal a obtinut autorizatia pentru construirea mai multor blocuri

In luna martie va incepe construirea unor spatii de depozitare de 4 mii mp

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 8/nov – dec 2019

 

Sus
Translate »