Heidelberg Cement

Popesti Leordeni va fi supravegheat video

Pentru  supravegherea permanentă a locațiilor unde se depozitează ilegal deşeuri și gunoaie de altă natură, precum și pentru identificarea persoanelor care vandalizează bunurile de interes public și privat, Primăria din Popești Leordeni va achiziționa un sistem de supraveghere video, investiție de circa 1 milion de euro.

Astfel, edilii orașului cu cea mai accelerată creștere a populației de lângă București vrea să combată consumul de alcool și stupefiante în spațiul public. De asemenea, vrea să prevină faptele de furt și tâlharie săvârșite asupra persoanelor vulnerabile.

Primăria va supraveghea persoanele suspecte în vederea stabilirii modelelor (patern) de naștere a activitaților infracționale. Totodată va depista neregulile produse în trafic și parcările ilegale.

Montarea unui sistem de supraveghere video va costa Primăria din Popești Leordeni 4.807.372 lei cu T.V.A., din care lucrările de construcții-montaj se ridică la 763.655 lei cu T.V.A.

Sistemul va permite integrarea sa în alte sisteme de supraveghere sau în sisteme  complexe care pot folosi imagini video, realizate ulterior atât la nivelul beneficiarului, cât și la nivelul altor instituții care, conform legii, au dreptul de acces la datele astfel culese. Transferul datelor va asigura accesul pe diverse niveluri de autorizare la imagini video și/sau înregistrări parțial sau total pe baza unor module de acces hard/soft specializate.

Studiul de fezabilitate a fost realizat de către firma de proiectare Gfs Sectronic S.R.L.

 

 

Citiți și:

Deficiente in documentatiile investitiilor publice

Hale de depozitare si cladire de birouri, in apropierea Bucurestiului

Un mare dezvoltator va obtine autorizatiile pentru construirea de blocuri in Capitala

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr.8/ nov-dec 2018

Sus
Translate »