Oferte locuri de munca top

Pregatiri pentru lansarea unui concurs de solutii de arhitectura si urbanism

În vederea achiziției serviciilor de consultanță pentru organizarea unui concurs de soluții de arhitectură și urbanism a fost lansată o consultarea de piață de către Primăria Municipiului Constanța.

Consultarea are ca scop estimarea valorii de achiziție a serviciilor de consultanță pentru organizare concurs de soluții de arhitectură și urbanism, având Cod CPV 71230000-9- Servicii de organizare a concursurilor de proiectare arhitecturală.

Mai precis, Primăria Constanța solicită oferte de preț în vederea determinării valorii estimate de achiziție a serviciilor de consultanță pentru organizare concurs de soluții de arhitectură și urbanism, în municipiul Constanța.

Prestatorul acestor servicii va asigura suportul tehnic, respectiv participarea la elaborarea documentației necesare pentru pregătirea procedurii de concurs, lansarea concursului, predarea și jurizarea proiectelor, implicit comunicarea și promovarea concursului.

Orice operator economic interesat are posibilitatea de a transmite oferta de preț în vederea determinării valorii estimate de achiziție a serviciului menționat mai sus, pe adresa de e-mail: urbanism @ primaria-constanta.ro

 

 

 

 

Citiți și:

Cum se prefigureaza certificarea constructorilor de drumuri 

Ce preturi practica un depozit cu ”oferte de lichidare de stoc”

Un nou ansamblu rezidential a primit autorizatia de construire

 

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 6/septembrie 2020

Sus
Translate »