Oferte locuri de munca top

Primul parc industrial din Maramures

Proiecte importante, care vizează dezvoltarea sectorului turistic și înființarea parcurilor industriale, au fost adoptate de autoritățile județului Maramureș.

A fost identificat un prim teren pe care va fi construit primul parc industrial din Maramureș. Primăria Fărcașa a răspuns favorabil și și-a exprimat intenția de a pune la dispoziția Consiliului Județean un teren în suprafață de 20 hectare cu posibilitate de suplimentare cu până la 40 de hectare.

Viitor mare parc logistic, langa Bucuresti

Ionel Bogdan, președintele CJ Maramures, a spus că un alt proiect care a primit vot favorabil din partea consilierilor județeni vizează dezvoltarea turismului în județul Maramureș.

Înființarea Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Pietrosul Bardăului este un proiect inițiat de către primăriile Poienile de sub Munte, Vișeu de Sus, Vișeu de Jos și Ruscova în parteneriat cu Consiliul Județean și are ca scop principal implementarea și promovarea proiectelor care vor dezvolta turismul în această zonă atât de frumoasă a Maramureșului.

Promovarea și dezvoltarea turismului reprezintă obiective principale ale executivului CJ Maramureș, iar în ceea ce privește turismul montan și drumețiile în natură.

Proiectul ”Revitalizarea turismului montan în județul Maramureș prin modernizarea și extinderea infrastructurii de trasee turistice montane”, vizează refacerea traseelor din munții Maramureșului, trasee care sunt tot mai căutate de către turiști.

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 3/mai 2021

Sus
Translate »