Oferte locuri de munca top

Prin cele doua fabrici din Romania, Blachotrapez ofera solutii moderne pentru acoperisuri elegante si durabile

Jaros­law Turczynski, CEO Blacho­trapez România

Blachotrapez, companie poloneză de top a industriei construcțiilor și unul dintre principalii producători de sisteme metalice pentru acoperișuri de pe piața din România,a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de aproximativ 70 de milioane de lei, în creștere cu aproape 20% față de anul anterior, și estimează menținerea ritmului de creștere și în 2019.

Compania a inaugurat anul trecut cea de-a doua fabrică din România, la Ploiești. Unitatea de producție se alătură celei de la Baia Mare și crește capacitatea anuală de producție a companiei la șapte milioane de metri pătrați.

Blachotrapez oferă o gamă largă de învelitori metalice pentru toate gusturile, șapte profile diferite, șase materiale de șarjă, precum și sisteme de jgheaburi și burlane, accesorii pentru acoperiș, gard și fereastră. Produsele-vedetă ale companiei sunt Germania Simetric și Janosik, ambele produse originale, unice pe piață și premiate la târgurile de profil.

Țigla metalică Germania Simetric – vârf de gamă la calitate germană

Dintre produsele din categoria premium, Germania Simetric este unul dintre cele mai cerute și apreciate, în special în învelișul Pladur® Relief iceCrystal – țiglă metalică brevetată cu finisaje ce imită florile de gheață.

„La ultimul concurs de vânzări din cadrul grupului Blachotrapez, România a câștigat detașat la brandul Germania, ceea ce ne-a convins să dublăm producția acestui brand. Am convins clienții atât prin calitatea produsului, cât și prin designul modern. Tot mai mult, românii sunt interesați de design, de cum arată casele și acoperișurile lor, și nu doar de preț”, spune Jaros­law Turczynski, CEO Blacho­trapez România.

Germania Simetric are un profil patentat cu trei ștanțări, unic pe piață, iar materia primă folosită este produsă în cunoscuta uzină metalurgică germană ThyssenKrupp și respectă cele mai înalte standarde de calitate. De altfel, Blachotrapez este singurul producător din România care folosește materie primă  ThyssenKrupp. Pentru Germania Simetric, înălțimea profilului este de 20 mm, iar lățimea de acoperire reală este de 1.120 mm.La acoperișurile Germania Simetric se folosește metoda tradițională de montaj.

Blachotrapez produce țigle metalice Germania Simetric în culori variate și șase tipuri de invelișuri. Garanția scrisă, în funcție de tipul învelișului, poate ajunge până la 40 de ani.

Șindrila metalică Janosik – ideală pentru casa montană

Șindrila metalică Janosik este un produs inovator, de asemenea unic în categoria sa, și are un design inspirat din șindrila de lemn tradițională, care se potrivește, în special, locuințelor din mediul rural.

Învelișul acoperit cu acest material egalează în durată de viață acoperișurile din țiglă ceramică și, cântărind de 10 ori mai puțin, are un impact mult redus asupra structurii întregii clădiri.

Șindrila metalică Janosik în învelișul unic Pladur® Relief Wood are o rezistență crescută la coroziune, zgârieturi și abraziune, iar culoarea se menține mulți ani datorită stratului de protecție împotriva radiațiilor UV.Profilul are o înălțime de 6 mm și o lățime de acoperire de 1.170 mm. Lungimea unui modul măsoară 380 mm, iar pe un metru pătrat intră 2,247 module. Janosik este un înveliș atractiv, practic și funcțional. Se montează rapid și ușor și are costuri de exploatare reduse. Beneficiază de o garanție de 30 de ani, fără a necesita întreținere.

Vânzare în rețeaua proprie, la colaboratori și în franciză

Blachotrapez România deține o rețea de 25 de filiale proprii, iar până la sfârșitul anului intenționează să ajungă la 30. Compania a început și un proiect de francizare și are deja primele două francize Blachotrapez. Pe lângă acestea, își vinde produsele printr-o rețea de peste 250 depuncte de distribuție en gros.

Oferta de produse Blachotrapez:

 • Tablă similară cu șindrila
 • Țiglă metalică
 • Tablă trapezoidală
 • Panou pentru acoperiș și fațadă
 • Șipci pentru gard
 • Prelucrarea tablei
 • Accesorii pentru acoperiș
 • Glaf

Branduri Blachotrapez:

 • Șindrila metalică Janosik
 • Țiglă metalică: Germania Simetric, Diament, Diament Eco Plus, Kingas Eco Plus
 • Tablă trapezoidală: T8, T18 plus, T35 plus
 • Tablă pentru falț vertical: panourile Retro 25, Retro 38

 

Află mai multe despre Blachotrapez: www.blacho.ro

Sus
Translate »