Oferte locuri de munca top

Proiect de lux, cu 35 apartamente, autorizat in Primaverii

A fost emisă autorizația de construire pentru o clădire rezidențială ce va fi dezvoltată de investitoriii israelieni de la Hagag. Dezvoltatorii au anunțat că vor construi o clădire cu  regim de înălțime 2Subsoluri + Demisol + Parter + 4Etaje pe un teren de 2200 mp situat în cartierul Primăverii din București.

Lucrările de construcție sunt programate să demareze în luna august a acestui an.

Odată finalizat, proiectul va avea 6.500 mp construiți și va livra 35 de apartamente premium de două, trei și patru camere cu suprafețe cuprinde între 90 și 220 mp și grădini proprii pentru unitățile de la demisol. De asemenea, va include și duplexuri de cinci și șase camere, cu suprafețe de până la 440 mp și terase. Clădirea va fi deservită de 62 de locuri de parcare subterane.

Totodată, clădirea va dispune de sisteme smart home integrate care oferă locatarilor posibilitatea de a-și controla sau monitoriza aparatura electrocasnică inteligentă de la distanță, fațade ventilate, centrală termică și panouri solare, sistem de răcire VRV individual pentru fiecare unitate, uși blindate pentru intrările în apartamente și sisteme de supraveghere CCTV pentru zonele comune.

Investiția a fost estimată de către investitori la 16 milioane de euro,  ceea ce ar însemna o medie de aproape 460 de mii de euro per apartament.

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 5/iulie-august 2020

Sus
Translate »