Oferte locuri de munca top

Proiect multifunctional, cu peste 30 mil euro, pe locul unei foste fabrici de tutun

A fost scos la vânzare un teren în zona central – vestică a Bucureștiului, care beneficiază și de un plan urbanistic. Terenul intravilan a fost scos la licitație la un preț de aproape 33,6 milioane de euro, fără TVA

Mai exact, proprietatea este amplasată în zona Calea Giulești – Orhideea, pe bulevardul Regiei nr. 2, sector 6, situată pe locul fostei fabrici de industrializare a tutunului. Pe teren există mai multe construcții industriale și anexe.

Din cei 62.491 mp disponibili, doar pe 42.568 mp se pot face demolări, restul de 19.923 mp având restricțiil legale în acest sens.

Atfel, proprietatea este compusă din :
– 31 de loturi adiacente de teren, în suprafață masurată totală de 62.491 mp,

– 46 de construcții cu utilizare industrială.
Câteva dintre construcțiile de pe amplasament sunt construcții clasificate ca monumente istorice. Pentru aceste construcții sunt permise doar intervenții de conservare, restaurare, reabilitare, reamenajare și refuncționalizare.

Conform propunerilor prin planul urbanistic zonal, POT max. este de 70%, CUT max. de 4.5 mp ADC/mp teren, iar regimul de înălțime maxim este de Parter + 14 Etaje.

Amplasamentul are următoarele deschideri la căile de acces: 195 m la strada Boișoara, 90 m la Calea Giulești și 125 m la bulevardul Regiei. Imobilul are acces la utilități publice  de apă/canal, energie electrică și gaz.

Proprietarul imobilului este societatea Interagro SA.

Terenul poate fi achiziționat în cadrul unei licitații organizate de CITR, pe data de 6 martie 2020. Data limită de înscriere este 5 martie 2020

Prețul de vânzare al acestuia este de 33.595.000 euro, fără TVA.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Citiți și:

Viitor amplu ansamblu imobiliar, intr-o fosta incinta industriala

O companie locala investeste in relocarea activitatii pe un teren de 1 ha

Teren de peste 13 ha, pregatit pentru activitati economice

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 8/nov – dec 2019

Sus
Translate »