Erdbewegung-Osteuropa

Proiectul dezvoltat pe Calea Victoriei de Atenor, inchiriat integral

Belgienii de la Atenor au anunțat că au închiriat integral proiectul imobiliar aflat în curs de dezvoltare pe Calea Victoriei din București.

Proiectul, situat la intersecția dintre Calea Victoriei și bulevardul Dacia, cuprinde o vilă monument istoric (Casa Cesianu) și o clădire cu spații de birouri.

Pentru renovarea monumentului istoric a fost obținutăautorizația de construire, clădirea având o suprafață construită desfășurată de aproximativ 1800 metri pătrați. Proprietatea are trei fațade și va fi restaurată în stilul său original, păstrând marea scara interioară. Acest imobil a fost închiriat (într-un stadiu viitor de finalizare) de către compania Noerr România, reprezentanța locală a consilierilor juridici și fiscali germani.Clădirea de birouri va oferi aproximativ 13.000 mp de spații de birouri clasa A. Nouă construcție a fost închiriată (într-un stadiu viitor de finalizare) în baza unui contract de leasing pe zece ani de către ING Tech, hub-ul de dezvoltare software al ING. Pentru această componentă a proiectului a fost aprobat Planul Urbanistic Zonal în luna mai 2019, iar în prezent se fac demersurile necesare pentru obținerea autorizației de construire.Atenor, pe lângă primul său proiect Hermes Business Campus (73.700 mp), dezvoltă, de asemenea, proiectul @EXPO de 49.000 mp de birouri și UP-site București, primul său proiect rezidențial în Europa Centrală și de Est, prin care oferă 270 apartamente în zona de nord a Bucureștiului.

 

 

Citiți și:

Investitori belgieni vor incepe construirea unui mare centru comercial si a unui supermarket

Cum merg vanzarile in cadrul unui amplu proiect rezidential din nordul Capitalei

Scumpiri in lant pentru ciment, in ultimele luni

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 4/ iunie 2019

 

Sus
Translate »