Oferte locuri de munca top

Reabilitarea Sectiei de Neurologie a SJ Sibiu asteapta decizia CNSC

La finalul lunii martie este așteptată decizia finală a Consiliului Național pentru Soluționarea Contestațiilor în ceea ce privește procedura de achiziție publică organizată de CJ Sibiu pentru atribuirea contractului de reabilitare, modernizare și echipare a Secției de Neurologie a Spitalului Județean Sibiu.

În urma evaluării, a fost desemnată câștigătoare Asocierea Total NSA AG Construct SRL – Hospital Technical Solutions SRL – Pro Hart Group SRL. Aceasta a avut o ofertă de circa 14,5 milioane de lei, fără TVA, valoarea estimată fiind de aproape 16,22 milioane de lei, fără TVA.

În cadrul licitației au mai prezentat ofertele încă doi operatori economici:

* Asocierea Balor Cons SRL – Energotehnica SRL;

* NV Const SRL.

CJ Sibiu a respins oferta operatorului economic NV Const SRL, ca fiind neconformă, întrucât nu a prezentat toate documentele solicitate prin caietul de sarcini.

În consecință, comisia de evaluare nu a mai deschis oferta financiară, iar în evaluare au rămas ceilalți doi operatori economici, care au întrunit criteriile tehnice prevăzute în caietul de sarcini.

În perioada prevăzută pentru contestații, respectiv 7 zile lucrătoare, firma  NV Const SRL a depus o contestație la Consiliul Național pentru Soluționarea Contestațiilor.

În consecință, CJ Sibiu a depus toate diligențele și a transmis marți, 23 februarie 2021,  către CNSC punctul de vedere. Din experiența avută în achizițiile publice, CNSC va emite o decizie privind respingerea/admiterea contestației doar la finalul lunii martie 2021.

Durata de execuție este de 12 luni, de la data ordinului de începere a lucrărilor.

Valoarea totală a investiției este de 38.864.087 de lei, cu TVA, din care contribuția CJ Sibiu este de 9.424.485 de lei.

Prin proiect au fost prevăzute și dotări în valoare de aproximativ 13 milioane de lei, care au fost deja achiziționate.

Acest proiect se realizează cu ajutorul fondurilor guvernamentale atrase de CJ Sibiu prin Programul Național de Dezvoltare Locală, în valoare de 29.425.528 de lei, cu TVA.

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 8/noiembrie-decembrie 2020

Sus
Translate »