Erdbewegung-Osteuropa

Regatta Arhitectilor, primul eveniment de saling dedicat arhitecturii

Peste 100 de arhitecți au participat la un remarcabil eveniment de sailing – Regatta Arhitectilor, la finele săptămânii trecute.

Evenimentul a avut susținere din partea a cinci companii renumite din domeniul construcțiilor, și anume Gealan,  Skylux Construction, Reynaers Aluminium, Geze și Rockwool, care i-au invitat pe arhitecți la cel mai inovativ eveniment de networking dedicat industriei de construcții din România.

După instructajul făcut de skiperii fiecărei bărci, echipajele au început în forță cursele.

“Curiozitatea de a vedea ce coechipieri voi avea pe barcă, ce misiuni ne va da skiperul și cum va fi vremea, mai ales vântul și valurile, ne-a ținut în priză până în ziua Regattei. Pe barca a fost parcă o aducere aminte a ce însemna proiectele la care lucram: o echipă de oameni diferiți care au acelasi parcurs împreună. Si ce poate fi mai plăcut decât o voltă în vant în care echipajul s-a coordonat perfect?”, ne povestește dr.arh Șerban Țigănaș din experiența sa pe barcă.

Pentru câteva ore, cele 11 bărci din competiție s-au întrecut în curse printre valuri pentru a obține un loc pe podium. Mulți dintre participanți nu se cunoșteau înainte de a urca pe barcă, acesta fiind un prilej de a  crea legături puternice între membrii echipelor. Majoritatea participanților au declarant că evenimentul a reușit cu mult succes să își îndeplinească scopul: networking de calitate între persoane cu aceleași interese profesionale și personale.

„Regatta Arhitecților a fost un eveniment inedit, în cadrul căruia, cu ocazia acestei competiții am cunoscut mulți oameni din domeniul construcțiilor, cu care fiecare dintre noi am putea colabora”, ne povestește unul dintre arhitecți.

La finalul zilei, dupa anunțarea echipelor câștigătoare și revendicarea diplomelor și a medaliilor, participanții au petrecut timp de calitate în cadrul unei petreceri organizate în port, unde distracția s-a întins până spre orele dimineții.

Toate echipele participante au plecat acasă cu diplome și medalii din partea sponsorilor și organizatorilor.

Evenimentul a stârnit o mulțime de reacții pozitive printre participanți.

„În primul rând mi-a placut originalitatea, o idee excelentă în alegerea activităților. În al doilea rand mi-au plăcut oamenii care au participat și cei care au făcut parte din echipa organizatorică” spune Bogdan Gavril, arhitect.

„O experiență interesantă numai bună de a-ți face noi prieteni și de ce nu, noi colaboratori pe partea de business. Cu dragă inimă vom participa și la anul, mai ales acum că avem mai multă experiență pe vapor. Abia așteptăm!”, subliniază Cristina Ionescu.

„Prima regattă a arhitecților din România. Un eveniment plin de adrenalină, devotament și curaj, care sigur trebuie povestit nepoților”, descrie un alt arhitect evenimentul.

Toți participanții au fost foarte mulțumiți de eveniment și se așteaptă ca în anul viitor să aibă parte de o nouă experiență. Cu același entuziasm, Regatta vă așteaptă din nou! Acelasi eveniment, noi experiențe!

  

Regata a fost organizată de SmartExperience, companie recunoscută pentru platforma de experiențe memorabile pe care le pune la dispoziția românilor de mai bine de 10 ani și evenimentele outdoor inedite.

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 5/ iul-aug 2019

 

Sus
Translate »