ARENA Constructiilor
Oferte locuri de munca top

Sanito – un business de incredere pentru igienizarea si curatarea spatiilor

Cu o experienta de peste 12 ani in domeniu, Sanito este unul dintre brand-urile puternice dedicate solutiilor profesionale pentru curatarea si igienizarea afacerilor.

Avand o cifra de afaceri care s-a dublat in ultimii doi ani consecutivi, Sanito isi doreste sa ajunga lider pe piata din Romania, ajutand mii de companii sa se ridice la standardele riguroase de curatenie si igiena, atat de importante atat pentru angajati, cat si pentru clientii lor.

Curatenia si igiena sunt cei mai importanti factori pentru un stil de viata sanatos. Specializat in produse profesionale de cea mai inalta, Sanito vine cu solutii variate, profesionale, dedicate oricarui tip de afacere.

Despre profesionalismul Sanito vorbesc peste 5000 de companii multumite de serviciile si produsele oferite si cele 40 de brand-uri puternice partenere pe care le comercializeaza, precum: Tork, Notrax, Gojo, Purell, Mediclinics, EcoLab, SANO, Pronto si altele.

Sanito ofera o gama variata de produse dedicate afacerilor, peste 2500 de articole variate, indispensabile oricarei afaceri sau spatiu public: cladiri de birouri, spitale, restaurante, hoteluri si pensiuni, benzinarii si institutii publice. Curatenia este vitala si trebuie efectuata periodic, cu produse profesionale si special concepute pentru a elimina pana la 99% dintre bacterii, precum gama profesionala de detergenti Sanito. 

Gama variata de solutii oferite de Sanito va asigura ca puteti achizitona toate produsele de igiena de care aveti nevoie pentru o functionare optima dintr-o singura comanda: dispensere si dozatoare, sapunuri lichide si dezinfectanti, produse pentru curatenie, covorase profesionale si altele, toate cu garantia celui mai bun pret.

Ai grija de sanatatea ta si alege produse moderne si eficiente in eliminarea bacteriilor si igienizarea cu succes a spatiilor afacerii tale.

Sus
Translate »