Oferte locuri de munca top

Scaderi mari pe piata serviciilor prestate populatiei

Cererea pentru închirierea de spații destinate prestării de servicii populației este de așteptat să se diminueze în perioada următoare. Aceasta întrucât cei ce prestează astfel de activități au suportat scăderi masive ale cifrelor de afaceri.

Volumul cifrei de afaceri din serviciile de piaţă prestate populaţiei a fost mai mic în iulie cu circa 31% față de cel din luna iulie a anului trecut, ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate.

Pe primele 7luni din acest an, comparativ cu perioada similară a anului trecut, cifra de afaceri din serviciile de piaţă prestate populaţiei este mai mică cu 35,6%.

Pe ansamblul primelor 7 luni din acest an cel mai dur a fost lovită activitatea agenţiilor  turistice şi ale tur-operatorilor a căror cifră de afaceri a înregistrat o scădere aproape la jumătate față de aceeași perioadă din anul trecut.

De asemenea, la categoria ”Jocuri de noroc şi alte activităţi recreative” volumul cifrei de afaceri din primele 7 luni din acest an raportat la aceeași perioadă din 2019, a fost de 61,1% ca serie ajustată sezonier.

La categoria ”hoteluri și restaurante” volumul cifrei de afaceri a fost, în primele 7 luni din acest an, de 67,1% față de aceeași perioadă din 2019.

 

 

 

Citiți și:

Blocuri turn, in cadrul unui nou ansamblu mixt din Capitala

O noua sala polivalenta, cu peste 18 mil euro

Aproape 9 mil euro costa construirea sediului unei institutii de cultura

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 6/septembrie 2020

Sus
Translate »