Oferte locuri de munca top

Schimbare de garda in Comisia de urbanism a Bucurestiului

Va fi modificată componența comisiei de arhitecți cu rol să sprijine Arhitectul Șef al Bucureștiului în activitatea sa și să asigure fundamentarea tehnică de specialitate privind luarea deciziilor.

Primăria Municipiului București vrea să schimbe pe unii dintre membrii Comisiei Tehnice de Amenajare a Teritoriului și Urbanismului.

Această comisie este formată din specialiști din domeniul amenajării teritoriului și al urbanismului, în timp ce secretariatul comisiei este asigurat de structura de specialitate din subordinea Arhitectului-șef.

Membrii CTATU sunt propuși pe baza recomandărilor asociațiilor profesionale din domeniul amenajării teritoriului, urbanismului, construcțiilor, instituțiilor de învățământ superior și ale Arhitectului-șef.

Noii Membri permanenți ai CTATU sunt:
* Arh. Marian Moiceanu
* Arh. Cerasella Crăciun
* Arh. Dorin Ștefan
* Arh. Dan Șerban
* Arh. Marin Dan
* Arh. Angelica Stan
* Arh. Anca Mitrache
* Ing. Laurențiu Olan
* Arh. Radu Petre Năstase
* Arh. Timur Mihăilescu
* Arh. Sorin Gabrea.

Noii membri supleanți sunt:
* Arh. Mircea Chira
* Arh. Andreea Popa
* Urb. Sebastian Guta
* Arh. Florin Medvedovici.

Printre modificări regăsim trecerea doamnei Crăciun (în locul lui Tiberiu Florescu) din categoria membrilor supleanți, în cea a membrilor permanenți. Totodată, printre noutăți se numără introducerea mai multor arhitecți în comisie: Gabrea Sorin, Stan Angelica (în locul lui Constantin Enache). Lista membrilor supleanți are, la rândul ei, nume noi, precum: Mircea Chira (în locul lui Ion Cristian Drughean), Sebastian Guta (în locul lui Bogdan Bogoescu).

Proiectul de hotărâre este propus spre aprobarea consilierilor generali ai Municipiului Bucureşti în viitoarea şedinţă din 8 iunie.

Actuala componenţă a Comisiei Tehnice de Amenajare a Teritoriului şi Urbanismului a fost aprobată de Consiliul General în noiembrie anul trecut, după o întrerupere de aproape o jumătate de an a activităţii Comisiei.

 

 

Revista Rasfoieste revista ARENA Constructiilor , editia iunie 2017 (click aici)

TopJobs  –  Oferte locuri de munca in constructii (click aici)

NewsletterPrimesti gratuit stirile ARENA Constructiilor ! click aici!

 

 

Sus
Translate »