Erdbewegung-Osteuropa

Schimbari de preturi si bonusuri pentru energia electrica si termica

Din 29 noiembrie vor intra în vigoare noile valori ale bonusurilor de referință pentru energia electrică produsă în cogenerare de înaltă eficiență și livrată din centralele care beneficiază de schemă de sprijin.

De asemenea, au fost modificate și valorile prețurilor de referință pentru energia termică produsă în cogenerare și livrată din centralele care beneficiază de schemă de sprijin.

Acestea conform unui ordin al Autorității Naționale de Reglementare în Domeniul Energiei – ANRE, publicat în Monitorul Oficial.

Prevederile ordinului se aplică producătorilor de energie electrică și termică în cogenerare, nominalizați în Lista capacităților de producere a energiei electrice și termice în cogenerare cu acreditare finală, care beneficiază de schemă de sprijin, și administratorului schemei de sprijin Compania Națională de Transport al Energiei Electrice „Transelectrica” – S.A.

La data intrării în vigoare a prezentului ordin se abrogă Ordinul președintelui ANRE nr. 183/2018 privind aprobarea valorilor bonusurilor de referință pentru energia electrică produsă în cogenerare de înaltă eficiență și ale prețurilor de referință pentru energia termică produsă în cogenerare, aplicabile în anul 2019, precum și Ordinul președintelui ANRE nr. 197/2019 privind aprobarea valorilor bonusurilor de referință pentru energia electrică produsă în cogenerare de înaltă eficiență și ale prețurilor de referință pentru energia termică produsă în cogenerare, aplicabile în anul 2020.

 

Descărcați aici Listele cuprinzând valorile bonusurilor de referință și valorile prețurilor de referință – energie electrică și termică

 

 

 

 

Citiți și:

Viitor amplu ansamblu imobiliar, intr-o fosta incinta industriala

O companie locala investeste in relocarea activitatii pe un teren de 1 ha

Teren de peste 13 ha, pregatit pentru activitati economice

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 8/nov – dec 2019

Sus
Translate »