Oferte locuri de munca top

Scumpirea gazului natural ii ingrijoreaza pe producatorii de BCA

Producătorii români de BCA își exprimă profunda îngrijorare privind lipsa de implicare a Guvernului în creșterea peste așteptări a prețului gazului natural  din producția internă.

Începând cu trimestrul al III lea al acestui an, au apărut creșteri semnificative ale prețului gazului natural, creșteri care se preconizeză să continue și în 2019.

”Este greu de înțeles motivul pentru care prețul gazului natural din producția internă se apropie de prețul gazului natural din import”, remarcă reprezentanții asociației producătorilor de BCA.

Ei spun că aceste creșteri importante de preț ale gazului natural se vor reflecta în creșteri ale prețurilor produselor industriale și alimentare cu impact final în creșterea economică și creșterea inflației.

Din acest motiv, producătorii de BCA solicită de urgență Guvernului să organizeze o întâlnire între principalii producători de gaz natural (Romgaz și Petrom), principalii distribuitori și confederațiile patronale din industrie, pentru a se putea găsi o soluție la această problemă majoră pentru economia românească.

 

 

 

Citiți și:

800 de apartamente, un turn cu 22 etaje si vile de lux – proiectele unui dezvoltator turc

Un mare afacerist local pregateste construirea a inca 250 de apartamente

Investitie de 50 mil lei in infrastructura unui important municipiu

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr.7/oct 2018

01

Sus
Translate »