Oferte locuri de munca top

Stejeris Brasov intra cu succes in a doua etapa de dezvoltare

O echipă profesionistă de arhitecți – dezvoltatori a dat startul celei de-a doua etape a ansamblului Stejeriș din Brașov, ce va cuprinde construirea următoarelor două clădiri din cadrul proiectului. Toate apartamentele din Stejeris vor beneficia și de o nouă abordare pe piața imobiliară și anume livrarea apartamentelor de tip premium dotate cu renumitele bucătării Kuxa, produse în Germania. Bucătăriile sunt incluse în prețul apartamentului, în cadrul unei promoții derulată în prezent!

“Am luat decizia să livrăm apartamentele cu bucătăriile mobilate atât în urma solicitărilor din partea clienților, cât și din dorința de a aduce pe piață un produs premium complet. Astfel, pentru clientul final, mutarea într-un apartament nou devine o experiență frumoasă și facilă acesta putând să se mute în doar câteva zile de la predare, fără să mai treacă prin procesul, uneori destul de anevoios și de durată, de contractare, comadă, producție, livrare și montare a mobilei de bucătărie”, subliniază Ionuț Gutiș managing partner al companiei de dezvoltare Redesign.

Prin această abordare cumpărătorii vor beneficia de avantajele unei bucătării funcționale și a unui timp mai scurt până la mutare !

Achiziția unei locuințe în ansamblul Stejeriș este cea mai bună opțiune întrucât toate apartamentele contractate în perioada următoare beneficiază de menținerea prețurilor actuale, care încep de la 165.615 euro, fără TVA pentru un apartament cu trei camere.

Dezvoltat între Aleea Dealul Spirii şi Strada Piscului, cu acces direct din Drumul Poienii, ansamblul beneficiază de acces facil atât către centrul orașului (Piața Sfatului, Parcul Central), cât și spre Poiana Brașov (numai 15 minute până la pârtiile de ski).

Apartamentele sunt atractive atât ca locuințe personale, cât și ca investiție imobiliară. Investitorii aleg ansamblul Stejeriș pentru pachetul exclusivist pe care îl reprezintă și anume: amplasamentul ultra central, priveliștea deosebită, comunitatea cu acces controlat, standard în finisaje foarte înalt calitativ, spații verzi extinse.

Mai mult de atât, echipa de arhitecți – dezvoltatori Redesign se va implica și în administrarea complexului după predarea apartamentelor, având ca prim obiectiv menținerea unui standard înalt de locuire.

Serviciile de administrare vor include și optiunea de management în scopul închirierii, cu venituri anuale clare și consum minim de timp și efort din partea proprietarilor.

Ansamblul Stejeriș va cuprinde la final opt clădiri cu regimul de înălțime Parter + 2Etaje + Penthouse. Prima etapă de dezvoltare a demarat în vara anului trecut cu construcția a trei clădiri, din care primele unități urmează să fie livrate la finalul acestui an. Întregul complex va fi finalizat în ultimul trimestru din anul viitor. Evolutia șantierului se poate urmări aproape zilnic pe paginile de Facebook (Redesign Real Estate) și pe Instagram (redesignrealestate).

Interesul pentru apartamentele de tip Premium din cadrul proiectului Stejeriș a fost mare încă de la început și a continuat să crească pe măsură ce structurile primelor clădiri se apropie de finalizare. În prezent, sunt contractate circa 70% din apartamentele din prima fază a proiectului, în condițiile în care termenul lor de livrare este decembrie 2019.

“Primim cereri zilnic pentru apartamentele cu două camere, Brașovul fiind un important punct de atracție turistică. De asemenea, un segment bine conturat al potențialilor beneficiari este cel al familiilor care caută locuințe cu două sau trei dormitoare. Clienții noștri sunt dornici de o îmbunătățire a standardului de locuire, apreciază spațiile unicat pe înălțime dublă, ferestrele înalte, lumina naturală, spațiile verzi extinse și materialele nobile îmbinate cu soluții tehnice durabile”,  ne-a mai spus Ionut Gutiș.

Echipa Redesign și-a început activitatea în 2005 ca birou de arhitectură, furnizând până în anul 2013 exclusiv servicii de proiectare rezidențială și comercială, cu proiecte diverse în România, Europa de Vest și Asia. În 2013 a lansat primul proiect rezidențial propriu, în Brașov intitulat După Iniște 60.

 

 

Sus
Translate »