Oferte locuri de munca top
ARENA Constructiilor

Strabag si Tel Drum, impreuna intr-un contract de infrastructura rutiera

Companiile Strabag SRL și Tel Drum SA sunt cei doi câștigători ai unui contract pentru infrastructura rutieră. Mai precis, cele două companii au fost declarate câștigătoare ale contractului pentru executarea lucrărilor de întreținere îmbrăcăminți asfaltice și tratamente bituminoase pe drumurile județene din județul Teleorman. Autoritatea contractantă este Consiliul Județean Teleorman.

Cu toate că a fost semnat încă din data de 19 martie 2018, contractul a fost anunțat pe SEAP cu aproape o lună întârziere.

Licitația deschisă a vizat atribuirea a două loturi.

Contractul pentru Lotul 1 –  întreținerea de îmbrăcăminți asfaltice și aplicarea de tratamente bituminoase a fost semnat cu TelDrum și cu Strabag.

Tel Drum SA din Alexandria a avut pentru lotul 1 o propunere financiară de 14.485.891 lei, fără TVA, iar Strabag SRL din Bucuresti de 17.162.530 lei, fără TVA.

În cazul celui de-al doilea lot, pentru întreținerea drumurilor pietruite, contractul a fost atribuit companiilor Tel Drum SA și asocierii Hidro Inter SRL Alexandria cu Via Strade International SRL Bucuresti. Acesta a fost semnat tot pe 19 martie 2018.

Pentru Lotul 2, Asocierea Hidro Inter SRL din Alexandria – Via Strade International SRL din București a avut o propunere financiară de 16.445.095 lei, fără TVA, iar Tel Drum SA de 17.320.615 lei, fără TVA.

Contractele pentru cele două loturi au fost atribuite în funcție de criteriul “cel mai bun raport calitate – preț”.

Finanțarea acestei investiții va fi făcută din bugetul propriu al județului Teleorman.

 

Citiți și:

Proiect industrial pe mai mult de 17 hectare langa Bucuresti

Mai multe tronsoane de drum vor fi reabilitate cu 7 mil euro

Cooperare institutionala pentru investitii intr-un mare obiectiv

 

 

 Cititi revista ARENA Constructiilor nr 2/ aprilie 2018cop-1-mare

Cititi revista ARENA Constructiilor nr 1/martie 2018

ac1-mare

 

Sus
Translate »