Oferte locuri de munca top

Tipuri noi de lucrari, finantate prin PNDL

Mai multe tipuri de investiții vor putea fi finanțate prin Programul Național de Dezvoltare Locală, ca urmare a modificării legisaltive votate ieri de Camera Deputaților, cu 251 de voturi pentru și o abținere.

Noile lucrări ce pot fi finanțate prin PNDL privesc racordarea la gaze și reabilitarea rețelelor de transport și distribuție a energiei electrice

Astfel, în afara investițiilor care asigură accesul populației la utilități și servicii de bază, și anume: alimentare cu apă, canalizare, transport, educație, sănătate, aleșii vor mai introduce pe lista tipurilor de proiecte de investiții ce pot fi finanțare de la bugetul de stat prin PNDL încă două, pe care le consideră importante.

Astfel, vor putea fi finanțate prin PNDL și:

* construirea/ modernizarea/ reabilitarea/ extinderea rețelelor de transport și distribuție a energiei electrice

* construirea/ modernizarea/ reabilitarea/ extinderea sistemelor de transport și distribuție a gazelor natural și racordului la sistemul de transport a gazelor naturale.

În anii 2017 și 2018 au fost incluse la finanțare un număr de 6.717 obiective de investiții în cadrul PNDL etapa a II-a, cu o valoare de aproximativ 28,84 miliarde lei.

 

 

 

Citiți și:

Amplu proiect turistic, in pregatire, pe un teren de peste 66 mii mp

Aproape 15 mil euro pentru modernizarea a peste 4 km de bulevard

Viitor complex sportiv in Capitala

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr.2/ aprilie 2019

Sus
Translate »