ARENA Constructiilor
Oferte locuri de munca top

Tot ce trebuie să știi despre televizoarele Samsung (P)

samsung-75mu7002De-a lungul timpului, cei de la Samsung ne-au pus la dispoziție foarte multe serii de televizoare, care de care cu caracteristici mai complexe și mai performante. Unele mai ieftine, altele mai scumpe, pe măsura beneficiilor oferite și noilor tehnologii apărute.

Principalul scop al acestui articol este de a crea oarecum un ghid prin care să discutăm despre producătorul Samsung și ce păreri au majoritatea clienților despre televizoarele lor. Nu vrem să discutăm despre competiție sau să facem comparații între anumite modele, ci să vorbim stric despre televizoarele Samsung și despre ce păreri au clienții.

Pentru început, ar trebui să vedem seriile de televizoare de la Samsung, iar pentru identificarea seriei avem următoarele litere: M*=2017, K*=2016, J*=2015, H*=2014 și F*=2013.

Firește, seriile vechi nu vor fi regăsite în magazine, așa că și noi ne vom rezuma la anul 2018 și cel mult, câteva serii din anul precedent.

SERIA 2018

În 2018, cei de la Samsung vin cu o tehnologie nouă, cu tehnologia microLED. Încă nu este disponibilă pe toate televizoarele, dar e bine de urmărit evoluția acesteia. Se zvonește că ar fi mai bună decât tehnologia OLED-urilor de la LG.

SERIA 2017

Nici seria din anul trecut nu se lasă mai prejos. În 2017 Samsung nu mai punea accentul pe 3D, se renunțase de tot la această tehnologie și se promovau mai degrabă televizoarele cu HDR pentru că au o calitate mai bună a imaginii.

Modelele curbate sunt iarăși în vogă, pentru că au un design mai special față de majoritatea mărcilor de televizoare.

Părerile clienților

„ De câteva luni folosesc un televizor LED Samsung, 100 cm, 40M5002, Full HD, cumparat de pe Demax.ro și sunt pe deplin mulțumit de acesta. Nu s-a blocat niciodată, fiecare aplicație merge excepțional și calitatea este exact ce mi-am dorit.

Eu l-am achiziționat când era la reducere, de pe magazinul online Demax și am avut și transportul gratuit. Televizorul mi-a ajuns intact, fără urmă de zgârietură sau orice alt defect și sigur voi mai comanda de la ei.”

„ Eu am un televizor LED Smart Samsung, 100 cm, 40MU6402, 4K Ultra HD și e fix ce mi-am dorit. Mă uit foarte des la seriale și mi se părea destul de plictisitor să le vizionez de pe laptop, așa că m-am decis să-mi cumpăr un televizor pe măsură.

Dacă înainte puteam spune că îmi plăceau serialele și le mai vizionam în timpul liber, acum zic că am devenit dependentă de seriale, mai ales dacă le pot vedea la o rezoluție atât de mare. Mereu am avut și telefoane de la Samsung și, după părerea mea, sunt cei mai buni producători de electrocasnice.”

„ Eu am un Televizor LED Samsung, 71 cm, 28J4100, HD, pentru că nu mi-am dorit ceva extraordinar de performant. Acest televizor simplu, la un preț accesibil oricărui buzunar, îmi oferă exact ce îmi doresc. Calitatea este mult mai bună față de televizoarele cu tub pe care le aveam înainte, acesta este mult mai mic și mai practic și sunt foarte mulțumit. Recomand Samsung!”

demax

Sus
Translate »