ARENA Constructiilor
Oferte locuri de munca top

Transporturile vor selecta proiectele de infrastructură mare, în locul MFE

highway-919073_960_720Ministerul Transporturilor va fi organismul intermediar pentru transport în cadrul  Programului Operaţional Infrastructura mare 2014-2020.

În acest sens, în cadrul ministerului va fi înfiinţată o structură ce va gestiona funcţiile de selecţie şi evaluare proiecte, monitorizare a implementării, verificare tehnică şi financiară, verificarea achiziţiilor publice pentru proiecte de transport, potrivit Ordonanţei de urgenţă nr. 68/2015, publicată în Monitorul Oficial, Partea I nr. 987 din 31 decembrie 2015.

În termen de 30 de zile de la intrarea în vigoare ordonanţei de urgenţă menţionate între Ministerul Transporturilor, în calitate de organism intermediar, şi Ministerul Fondurilor Europene, în calitate de autoritate de management, se va încheia un acord de delegare de funcţii.

“Salarizarea personalului din structura cu rol de organism intermediar pentru Programul operaţional Infrastructura mare se stabileşte la nivelul de salarizare aferent funcţiilor din cadrul Ministerului Fondurilor Europene, potrivit legii.”, se precizează în ordonanţa de urgenţă.

 

Sus
Translate »