Oferte locuri de munca top

Tranzactie autorizata pentru trei depozite logistice

Consiliul Concurenței a autorizat tranzacția prin care Dedeman SRL și Element Invest Partners SRL au preluat în comun companiile Element Distribution Center SRL şi Element Distribution Center Faza Doi SRL.

Tranzacția constă în asocierea dintre Dedeman și Element Invest Partners în vederea dezvoltării unui proiect imobiliar – construirea a trei depozite logistice destinate închirierii.

Dedeman are ca obiect de activitate comerțul cu amănuntul al articolelor de fierărie, al articolelor din sticlă și a celor pentru vopsit, în magazine specializate.

Element Invest Partners desfășoară activități de consultanță pentru afaceri și management și deține Element Distribution Center SRL şi Element Distribution Center Faza Doi SRL, ambele având ca obiect de activitate dezvoltarea (promovarea) imobiliară.

În urma analizei, autoritatea de concurenţă a emis o decizie de neobiecţiune, constatând faptul că operaţiunea analizată nu pune problema unei afectări semnificative a concurenţei, în special prin crearea sau consolidarea unei poziţii dominante pe pieţele relevante sau pe segmente ale acestora.

 

 

Citiți și:

Blocuri cu pana la 14 niveluri, in autorizare in Bucuresti

Aparthotel, pe langa apartamente la vanzare

Ansamblu de peste 20.000 mp scd, in autorizare in Capitala

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 5/ iul-aug 2019

Sus
Translate »