Oferte locuri de munca top

Trei apeluri din POR au fost prelungite

Pentru trei apeluri din cadrul Programului Operațional Regional a fost prelungită perioada de depunere a proiectelor. Astfel, perioada de depunere a proiectelor pentru apelurile POR/2020/1/1.1.A/2 și respectiv POR/2020/1/1.1.B/2 a fost prelungită până la data de 13 septembrie 2020, ora 12.00.

În termen de maxim 3 zile lucrătoare de la intrarea în vigoare a noii instrucțiuni personalul SECP/DGPOR va procesa în MYSMIS modificările legate de prelungirea perioadei de depunere a proiectelor pentru apelurile menționate.

Codurile MYSMIS de identificare a apeluri menționate sunt: POR/824/1/1/Creșterea inovării în firme prin susținerea entităților de inovare și transfer tehnologic în domenii de specializare inteligentă cu titlul 1.1.A-APEL 2 Sprijinirea ITT și respectiv POR/825/1/1/Creșterea inovării în firme prin susținerea entităților de inovare și transfer tehnologic în domenii de specializare inteligentă, cu titlul cu titlul 1.1.B-APEL 2 Sprijinirea ITT.

Cu ocazia primelor modificări ale ordinelor ministrului lucrărilor publice, dezvoltătii și administrației nr. 1485/2020 și respectiv 1484/2020 se va actualiza inclusiv perioada de depunere a proiectelor, prelungită prin Instrucțiune.

De asemenea, a fost prelungită până la data de 9 septembrie 2020, ora 10.00 perioada de depunere a proiectelor pentru apelul de proiecte cu titlul POR/2020/3/3.1/B/2/NE,SE,SM (Cod nr. POR/776/3) – Axa prioritară 3 – Sprijinirea tranziției către o economie cu emisii scăzute de carbon, Prioritatea de investiții 3.1 – Sprijinirea eficienței energetice, a gestionării inteligente a energiei și a utilizării energiei din surse regenerabile în infrastructurile publice, inclusiv în clădirile publice, și în sector locuințelor, Operațiunea B – Clădiri publice.

În termen de maxim 5 zile lucrătoare de la intrarea în vigoare a instrucțiunii personalul

SECP va procesa în MYSMIS modificările legate de prelungirea perioadei de depunere a proiectelor pentru apelul menționat.

 

 

 

 

 

 

 

 

Citiți și:

Cat costa manopera pentru lucrari de termoizolatii

Ce speranta are viitoarea statie de metro din Berceni

Un producator de materiale de constructii investeste intr-o noua unitate

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 5/iulie-august 2020

Sus
Translate »