Oferte locuri de munca top

Un hotel afiliat Mariott Courtyard este in faza de autorizare a constructiei

În acest an va începe construcția unui nou hotel afiliat Mariott Courtyard, în zona Floreasca-Barbu Văcărescu din București. Courtyard Marriott este marcă de 4 stele a grupului Marriott International.

Viitoarea clădire va avea destinații mixte, pe lângă funcțiunea de hotel va dispune și de spații comerciale, precum și săli de conferințe.

Proiectul parcurge în prezent ultimele etape înainte de obținerea autorizației de construire.

Clădirea va avea 18 niveluri și va fi amplasată în București, pe bulevadrul Dimitrie Pompeiu.

Consilierii imobiliari de la Colliers spun că, recent, branduri tinere germane, austriece și poloneze care au acoperit deja piața hotelieră din țara de origine, au început să caute oportunități de extindere către piețe emergente din Europa de Sud-Est. Pe piața din România, astfel de branduri au inițiat discuții cu dezvoltatori imobilari, propunând chiar și co-finanțarea proiectelor. Este vorba în special de dezvoltatori ce au deja experiență în industria hotelieră sau care dețin suficiente terenuri pentru a dori să își diversifice portofoliul prin contracte de parteneriat în dezvoltare sau de închiriere.

„În prezent, există un decalaj între dorința de extindere a brandurilor și apetitul scăzut al dezvoltatorilor pentru proprietățile hoteliere. Luând în considerare noile tendințe, ne așteptăm ca acest decalaj să se micșoreze treptat, ceea ce va favoriza intrarea unor jucători noi, dezvoltarea de noi proiecte și, în consecință, relansarea pieței hoteliere”, a declarat Raluca Buciuc, Associate Director Valuation Services and Hospitality Advisory Services în cadrul Colliers International.

 

Citiţi şi
15.05.2017  Investitor hotelier important va ridica o mare clădire în Bucureşti

 

 

Revista – Rasfoieste revista ARENA Constructiilor , editia iul-aug 2017 (click aici)

TopJobs  –  Oferte locuri de munca in constructii (click aici)

Newsletter – Primesti gratuit stirile ARENA Constru

Sus
Translate »