Oferte locuri de munca top

Un pas inainte pentru Sala Polivalenta din Tulcea

Proiectul pentru Sala Polivalentă din Tulcea, în prezent cu indicatorii tehnico-economici aprobați și cu constructorul ales, va mai face un pas înainte. Guvernul urmează să aprobe azi proiectul prin care a sală polivaletă situată în municipiul Tulcea, pe strada Isaccei nr. 18, va fi desființată pentru a permite construirea uneia noi.

Demolarea construcţiei existente se va face prin grija beneficiarului UAT județului Tulcea din fonduri alocate de la bugetul local.

Noua sală polivalentă va fi proiectată și construită de asocierea de firme formată din Constructii Erbașu S.A. (lider), Lucian Simion Arhitectura S.R.L. subcontractant cu 2,5%, Erbasu Edil Construct S.A., subcontractant cu 1%, RCH Con Instal, subcontractant cu  0.5%. Constructorii au fost aleși în luna februarie a acestui an.

Noua clădire va avea Subsol + Parter + mezanin parțial + Etaj (înălțime maximă 20.60 m față de cota trotuar str Isaccei).

Valoarea totală a investiției este de 25 milioane de euro.

Durata de realizare a investiției este prevăzut să fie de 31 luni, din care durata de execuţie  – 26  luni.

Proiectul de investiții urmărește cresterea capacităţii pentru spectatori către un plafon de 4500 locuri. Vor fi realizate spaţii pentru spectatori, spaţii pentru sportivi, spaţii pentru oficiali, spaţii pentru presă.

De asemenea se urmărește asigurarea condiţiilor specifice unei utilizări multifuncţionale:

– existenţa spaţiilor propice pentru evenimente de tipul expoziţiilor si târgurilor

– viabilizarea incintei de joc pentru evenimente de tipul concertelor (prin accesibilizarea acesteia şi asigurarea căilor de acces suficient dimensionate pentru preluarea unui număr mare de spectatori)

– organizarea tribunelor astfel încât amenajarea scenei în cazul concertelor să asigure participarea cât mai multor spectatori, precum şi unghiuri bune de vizionare pentru cât mai mulţi dintre aceştia

– asigurarea nivelului de dotare sanitară specific spectacolelor (mai exigent decât cel pentru competiţii sportive, raportat la același număr de spectatori).

 

 

 

Citiți și:

Oferta reevaluata pentru modernizarea a 40 km DJ

Preturile in constructii, influentate de munca la negru

Proiectul de construire a unui mare ansamblu imobiliar, aprobat

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 5/iulie-august 2020

Sus
Translate »