Oferte locuri de munca top

Viitoare baza de tratament in Vrancea

O nouă bază de tratament urmează să fie construită în satul Vizantea-Mănăstirească din comuna Vizantea-Livezi, județul Vrancea. Indicatorii tehnico-economici ai obiectivului de investiții ”Construire bază de tratament” au fost aprobați duminică de către ministrul Lucrărilor Publice, Ion Ștefan.

Valoarea totală estimată a proiectului este de 37.516.152 lei.

Baza de tratament de la Vizantea-Livezi va beneficia de: o clădire cu săli destinate tratamentului balneo, săli de electroterapie, fizioterapie, băi la cadă, piscină interioară, cu un cupaj de ape minerale, atât pentru agrement, cât și pentru kinetoterapie, restaurant, spații de cazare, piscină exterioară de agrement și tratament, vestiare, toalete etc.

Baza de tratament va avea o capacitate de cazare de circa 400 de locuri pentru tratament și aproximativ 60 de locuri de cazare.

Durata de realizare a investiției este de 26 de luni, dintre care 24 de luni sunt pentru execuție și 2 luni – pentru proiectare.

Proiectul a fost realizat în colaborare cu Direcția de Sănătate Publică Vrancea și Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Vrancea, pentru a fi autorizat de Ministerul Muncii și Protecției Sociale și Ministerul Sănătății, astfel încât pacienții să poată beneficia de proceduri și în baza unor bilete de tratament.

În proiect sunt incluse sume și pentru aducerea izvoarelor la locația bazei de tratament, pentru că izvoarele sunt deja amenajate de către administrația publică locală.

Acest proiect va fi realizat prin subprogramul ”Alte obiective de interes public sau social în domeniul construcțiilor” din cadrul Programului național de construcții de interes public sau social (PNCIPS), derulat de  Compania Națională de Investiții.

 

 

 

Citiți și:

O societate va achizitiona utilaje de constructii, de circa 1,2 mil euro

Deschideri ale unor noi unitati de retail, amanate din cauza pandemiei

Nou ansamblu mixt, propus in Capitala

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 5/iulie-august 2020

Sus
Translate »