Oferte locuri de munca top

Viitor ansamblu, prin parteneriat intre proprietarul terenului si dezvoltator

Un ansamblu rezidențial urmează să fie dezvoltat prin parteneriatul dintre proprietarul terenului (un producător de materiale de construcții) și un dezvoltator local.

Acest ansamblu ar urma să fie dezvoltat în Bistrița pe o perioadă de maximum 6 ani.

Proiectul prevede construirea în 4 etape a șase blocuri care însumează peste 240 de apartamente și peste 350 de locuri de parcare. Ansamblul include alei carosabile, pietonale, spații verzi și un loc de joacă pentru copii.

Noul proiect imobiliar va fi dezvoltat pe strada Zefirului, pe un teren de pe vechea locație TeraPlast SA, în parteneriat cu dezvoltatorul Alfa Construct Partners. În cadrul acestui parteneriat, TeraPlast pune la dispoziție terenul urmând ca dezvoltatorul să edifice, pe cheltuiala sa, clădirile.

Vânzarea apartamentelor va fi realizată, de asemenea, în etape, pe măsura finalizării fiecărui bloc din ansamblu. TeraPlast va primi, prin dare în plată, minim 1,2 milioane de euro pentru acest teren, sumă care ar putea crește cu minim 30% în funcție de coeficienții de urbanism obținuți prin PUZ.

Anul trecut, în județul Bistrița-Năsăud s-au construit 748 de locuințe și s-au tranzacționat 1.271 de locuințe. Peste jumătate dintre ele, atât construite, cât și tranzacționate, au avut loc în municipiul Bistrița.

 

 

Citiți și:

Proiectul pentru un amplu ansamblu mixt in Capitala, in curs de aprobare

Cat costa manopera pentru hidroizolatii bituminoase si sintetice

Statie de betoane, pentru o firma de constructii din provincie

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 5/iulie-august 2020

Sus
Translate »