Oferte locuri de munca top

Viitor proiect logistic de 77 mii mp

Un mare proiect logistic va fi dezvoltat în Chitila (județul Ilfov), cu o suprafață de aproximativ 77.000 de metri pătrați. Investiția a fost estimată la 35,5 milioane de euro, de către dezvoltatorii ce vor face în parteneriat acest proiect: Globalworth și Global Vision.

Viitorul proiect logistic din Chitila este de tip „last mile” și va fi construit pe un teren de peste 136.000 de metri pătrați. Dezvoltarea se va realiza în mai multe faze, primii 20.000 de mp de spații logistice fiind programați pentru livrare în primul semestru al anului viitor.

În toamna anului trecut, Globalworth a demarat extinderea proiectului său logistic din Timișoara. Potențialul de extindere este de 140.000 de metri pătrați, investitorii având  peste 30 de hectare de teren.

Prima faza a proiectului, de aproape 18.000 mp, a fost deja finalizată iar în prezent compania se află în negocieri avansate pentru închirierea suprafeței livrate.

Dimitris Raptis, Deputy CEO și CIO al Globalworth, a precizat: „Continuăm să observăm cererea puternică din sectorul industrial și logistic”. Strategia dezvoltatorului pentru perioada următoare se concentrează în continuare pe întărirea poziției pe piața de birouri, dar investitorii își doresc și creșterea prezenței pe segmentul logistic cu noi proiecte, începând cu extinderea proiectului din Timișoara și noua investiție din Chitila în parteneriat cu Global Vision

„Toate analizele noastre indică faptul că piața de logistică și industrial din România devine una din ce în ce mai atractivă pentru investitorii străini”, a adăugat Sorin Preda, CEO al Global Vision.

 

 

 

Citiți și:

Proiect rezidential, in curs de aprobare

Mare centru comercial din apropierea Capitalei

Hala de depozitare si cladire de birouri, in pregatire

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 3/ mai 2019

Sus
Translate »