Oferte locuri de munca top

Vor fi facute studiile pentru construirea unor pasaje rutiere

  Administrația unui mare oraș pregătește lansarea licitațiilor pentru pregătirea documentațiilor în vederea realizării unor importante proiecte de infrastructură rutieră.

Dezvoltarea imobiliară accelerată atât a marilor orașe, cât și a zonelor adiacente lor a intensificat preocupările edililor pentru descongestionarea traficului.

Municipiul Cluj Napoca aremare nevoie de pasaje rutiere pentru fluidizarea traficului.

Viceprimarul Dan TarceaTarcea a declarat ieri la un post de radio că pe 17 octombrie va fi organizată licitația pentru studiul de fezabilitate și studiul de circulație pentru pasajul subteran sau suprateran din Piața Mărăști. “Avem data clară pentru licitație, urmează să fie anunțat și ridicat pe SEAP anunțul. Noi am trimis către ANAP în data de 8 septembrie anunțul, sper ca astăzi sau mâine să fie pe SEAP și să putem demara licitația pentru SF și pentru studiul de licitație”, a mai spus Dan Tarcea.

De asemenea, viceprimarul a menționat că aşteaptă validarea caietului de sarcini din partea ANAP şi pentru pasajul peste calea ferată de la Tăietura Turcului şi speră ca maxim într-o săptămână să fie postat şi acela pe SEAP.

Studiile vor stabili dacă pasajele vor fi supraterane sau subterane. Soluția supraterană ar fi mai ieftină, dar pasajul va bloca vizual zona. Subteran este mai eficient, dar este mai scump.

 

cop1

 

 

Revista – Rasfoieste revista ARENA Constructiilor , editia septembrie (click aici)

TopJobs  –  Oferte locuri de munca in constructii (click aici)

Newsletter – Primesti gratuit stirile ARENA Constructiilor ! click aici!

Sus
Translate »