ARENA Constructiilor
Oferte locuri de munca top

Vor fi reinnoite lifturile din blocurile anvelopate termic in Sectorul 1

În Sectorul 1 a demarat programul de reabilitare a lifturilor de la blocurile anvelopate termic.  Prin acest program, vor fi înnoite lifturile de la blocurile reabilitate termic.

Proiectul are în vedere patru categorii de lucrări: sistemul de tracțiune (motorul), mecanismele de acționare electrică (panouri de comandă), componentele mecanice (broaștele de uși, amortizoare), precum și cabina liftului.

Aceste soluții vor fi aplicate în funcție de situația de la fiecare bloc în parte.

Pot fi aplicate una, mai multe sau toate cele patru soluții, lucru stabilit după întocmirea unui amplu studiu de fezabilitate. Reprezentanții Primăriei Sectorului 1 și-au propus finalizarea acest studiu în luna septembrie 2018, aprobarea programului de investiții în luna octombrie 2018, urmând ca, până la sfârșitul anului în curs, să fie încheiate contractele de mandat cu asociațiile de proprietari interesate.

Administrația locală estimează că, până la sfârșitul anului 2019, lifturile de la blocurile reabilitate termic din Sectorul 1 să fie reînnoite.

Primarul Dan Tudorache a declarat ieri cu ocazia întâlnirii cu reprezentanții celor 40 de asociații de proprietari din sector: ”Pentru realizarea acestui proiect, am promovat modificarea în Parlament a cadrului legislativ care reglementează implicarea primăriilor în finanțarea și realizarea acestui tip de lucrări, fapt concretizat în Legea 231/2017 în temeiul căreia demarăm acum programul”.

 

Citiți și:

51 blocuri din Bucuresti, in pregatire pentru reabilitare termica

Proiecte de extindere si reabilitare cladiri

 

 

Cititi revista ARENA Constructiilor nr 4/ iunie 2018

Sus
Translate »