ARENA Constructiilor
Oferte locuri de munca top

3,5 mil euro, fonduri nerambursabile pentru reabilitarea unui liceu

Cu peste 3,5 milioane de euro, fonduri europene nerambursabile, va fi realizat proiectul de reabilitare termică a celor două corpuri de clădire ale Liceului Teoretic Onisifor Ghibu din Oradea. Contractul de finanțare pentru acest proiect a fost semnat ieri.

Intervențiile propuse în cadrul proiectului sunt: reabilitarea termică a anvelopelor clădirilor, reabilitarea sistemului de instalații de încălzire și ventilație, reabilitarea sistemului de instalații sanitare, reabilitarea sistemului de alimentare cu energie electrică și iluminat, precum și unele lucrări conexe de reparații și refaceri.

Valoarea totală eligibilă este de 3.564.930 euro, din care valoarea eligibilă nerambursabilă este în cuantum de 3.494.739 euro, iar contribuția Primăriei Oradea la cheltuielile eligibile este de 2%, respectiv de 71.298 euro.

Durata de implementare a proiectului este de 32 luni de la data semnării contractului de finanțare, la care se adaugă și perioada de desfășurare a activităților proiectului, înainte de semnarea contractului de finanțare, conform regulilor de eligibilitate a cheltuielilor.

Primăria Oradea a depus cererea de finanțare cu titlul „Creșterea eficienței energetice a clădirilor existente la Liceul Teoretic Onisifor Ghibu din Municipiul Oradea”, în cadrul Programului Operaţional Regional 2014-2020 Axa prioritară 3 – ”Sprijinirea  tranziției către o economie cu emisii scăzute de carbon”, Prioritatea de investiții 3.1 – ”Sprijinirea eficienței energetice, a gestionării inteligente a energiei și a utilizării energiei din surse regenerabile în infrastructurile publice, inclusiv în clădirile publice, si în sectorul locuințelor”, Operațiunea B ”Clădiri publice”.

Din valoarea totală a contractului de finanțare de 3.565.974,07 euro cu TVA, 3.564.930,86 euro este valoarea eligibilă iar 1.043,21 euro reprezintă contribuția beneficiarului la cheltuielile neeligibile.

 

Participati la evenimentul organizat de ARENA Constructiilor, joi 7 iunie, la Bucuresti !

 

Citiți și:

Intretinere periodica a drumurilor cu 36,7 mil euro

Ce vrea sa mai achizitioneze Compania Apa Buzau

Documente reevaluate in atribuirea unei Variante Ocolitoare

 

Cititi revista ARENA Constructiilor nr 3/ mai 2018

Sus
Translate »